Adele dereka ennél már nem is lehetne karcsúbb 44 kilós fogyása után - Íme, a leglátványosabb átalakulások

Mutatjuk, mely hírességek alakultak át a leglátványosabban az elmúlt időszakban.

adele-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban rengeteg ismert ember határozza el, hogy lead néhány kilót, persze az indokok mindenkinél mások. Ki egy szerep kedvéért, más viszont az egészsége érdekében kezd bele az életmódváltásba. 2020-ban is több ismert ember fogyásáról írt a sajtó, köztük volt Adele is, aki már 2012-ben, kisfia születése után elhatározta, hogy megváltoztatja étkezési szokásait, ám a 2019-es év nagy fordulópont volt számára, tönkrement házassága után az edzéssel vezette le a feszültséget, ezután kezdtek csak igazán olvadni róla a kilók, látványos átalakulása 2020-ban még tovább folytatódott.

Látványos sztárfogyások

Az egykor kerek idomokkal hódító énekesnő közösségi oldalára bármilyen friss fotót tölt fel magáról, abból rögtön hír lesz, hiszen az elmúlt egy-két évre visszamenőleg az ő fogyása az egyik leglátványosabb. A 2020-ban feltöltött felvételein elképesztően karcsú már a dereka, mintha már nem is ő lenne. Sok rajongója felnéz rá, hogy így kitartott, és sikerült 44 kilót leadnia, ám van néhány követője, aki szerint már túl sovány az énekesnő. A negatív kommentekre az énekesnő fittyet sem hány, sőt láthatóan remekül érzi magát a bőrében.

Képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességek átalakulásától volt a leghangosabb a sajtó 2020-ban.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük