Ő volt Goldie Hawn magyar származású édesanyja - Sztárok, akiknek felmenői hazánkból származnak

Mutatjuk azokat a világhírű színésznőket, akiknek magyar vér csörgedezik az ereiben.

goldie-hawn-batch

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem véletlenül terjedt el az idők során az az állítás, hogy a világon minden és mindenki Magyarországról származik. A második világháború és az 1956-os forradalom után rengetegen menekültek el hazánkból a tengerentúlra, hogy ott megvalósítsák az amerikai álmot. Világsztárok esetében sem lövünk mellé az állítással, ugyanis sok híres ember felmenői származtathatóak az országunkból.

Goldie Hawn ereiben is magyar vér csörgedezik édesanyja révén. Laura Steinhoff a második világháború előtt egy jobb élet reményében utazott Amerikába, ahol tánciskolát és ékszerboltot nyitott. 1936-ban ment hozzá zenész férjéhez, Edward Rutledge Hawnhoz, akit három gyermekkel ajándékozott meg.

Goldie Hawn magyar édesanyja

A színésznő volt a legfiatalabb közülük, akinek származását a neve is tükrözi. A Goldie ugyanis az Aranka vagy Aranyka keresztnevek tükörfordítása. A 74 éves filmcsillag nővérével 2012-ben még Budapestet is meglátogatta, hogy felkutassa családfáját, erről a Twitter-oldalán számolt be.

„Elugrottunk Magyarországra a nőveremmel, hogy felkutassuk a gyökereinket” - olvasható a bejegyzésben.

Nem ő az egyetlen világhírű színésznő, aki magyar felmenőkkel büszkélkedhet. Képes összeállításunkban további négy sztárt mutatunk, akik magyarsághoz köthető családi háttérrel rendelkeznek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük