Mutatjuk, Amal Clooney kitől örökölte a szépségét - Fotókon a sztárok csinos anyukái

Anyák napja alkalmából megmutatjuk, hogyan festenek a világsztárok édesanyjai.

amal clooney és george clooney cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rengeteg világsztár megmutatta édesanyját a nagyvilágnak az elmúlt években. Valaki a közösségi oldalán posztolt róla, más vörös szőnyeges rendezvényre vitte el magával kísérőpartnerként. Sőt, vannak olyan hírességek, akiknek anyjukat még külön eseményekre is elhívják.

Sztárok gyönyörű anyukái

Amal Clooney-t is több hivatalos eseményre elkísérte szeretett édesanyja, Baria Alamuddin, a 72 éves asszony elképesztően fest, senki nem hinné el az életkorát. Lányához hasonlóan ő is céltudatos nő, elismert politikai újságíró külföldön. Az Euronews riportja szerint szívügyének tartja a nők jogait. Nagy támogatója annak, hogy a Közel-Keleten egyre több lány részese lehessen az oktatásnak.

Anyák napja alkalmából összegyűjtöttük a legnépszerűbb világsztárok édesanyjait.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük