Elizabeth Hurley édesanyjától örökölte szépségét: a 80 éves Angela éveket letagadhat
Liz Hurley falatnyi topban köszöntötte őt a születésnapján.

elizabeth-hurley
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Most már értjük, miért van az, hogy Elizabeth Hurley évtizedekkel fiatalabbnak néz ki a koránál: édesanyja, Angela Hurley is örökifjú, sose mondanánk meg róla, hogy vasárnap már a 80. életévét töltötte be.

Az 54 éves színésznő az Instagramján köszöntötte fel őt a jeles napon, méghozzá egy elragadó, közös képpel. Együtt töltik a karantén napjait, így a szülinapozásra is szűk családi körben kerítettek sort. A sztár fiával, a 18 éves Damiannel hármasban ünnepeltek.

Elizabeth Hurley és édesanyja

A fotó erejéig össze is öltözött az anya-lánya páros. Míg a szexi sztár falatnyi, rózsaszín topban és farmersortban pózolt, addig anyja egy színeiben hozzá passzoló kaftánban ölelte át a lányát.

Ha szeretnék, sem tagadhatnák le egymást, hiszen kék szemük és mosolyuk is elárulná őket. Külsejük mellett a kommentelők sem mentek el szó nélkül. Ódákat zengtek arról, hogy mennyire mesésen festenek. Azonban nem csak ők osztoznak remek géneken, Angela kinézetét az unokája is örökölte, aki egy aranyos gesztussal tisztelgett nagymamája előtt. Elárulta, hogy ő a legjobb barátja a világon.

Úgy tűnik, nekik egyáltalán nem jelent gondot a bezártság, az egykori modell valósággal ragyog a friss képein. Hol bikiniben buzdítja követőit arra, hogy maradjanak otthon, hol Picasso-képek inspirálta maszkot ölt magára. Mindenesetre, ha továbbra is úgy öregszik, mint édesanyja, akkor még nyolcvan fölött is biztosan hódítani fog.

Elizabeth Hurley meztelen fotója

Liz Hurley a kilencvenes évek egyik legdögösebb színésznője volt, aki még a kor szépfiúját, Hugh Grantet is levette a lábáról. A sztár azóta is megőrizte az erotikus kisugárzását és tökéletes alakját - 54 évesen legalább két évtizedet letagadhatna a korából, olyan dögös még mindig.

Ezt is szeretjük