Melanie Griffith 90 esztendős édesanyja gyönyörű - Tippi 20 évet is letagadhatna a korából
Fotókon mutatjuk Melanie Griffith édesanyját.

melanie griffith cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melanie Griffith édesanyja, Tippi Hedren színésznőként kereste a kenyerét, édesapja pedig egykori gyerekszínész volt, illetve reklámszakemberként dolgozott.

Ilyen szülők mellett nem csoda, hogy Melanie is a színészet felé kacsintgatott. Édesapja sajnos 2001-ben elhunyt, 67 esztendős volt, azonban édesanyja gyönyörű kort tudhat magáénak, január 19-én ünnepelte kilencvenedik születésnapját.

Melanie Griffith édesanyja éveket letagadhatna a korából

A népszerű színésznő édesanyjáról egy két hónappal ezelőtti felvételt posztolt a nagy esemény alkalmából hivatalos Instagram-oldalán. Tippi Hedren remek formában van még mindig, legalább húsz évet bátran letagadhatna a korából.

Több rajongó megjegyezte, hogy Tippi mennyire csinos és szép nő. Fiatal korában is elbűvölte az embereket, az alábbi felvételen Melanie Griffithszel látható.

Az '50-es és '60-as évek elején népszerű modell volt, a Life és a Glamour magazinok címlapján pózolhatott akkoriban. A '60-as években több filmes projektje volt a legendás rendezővel, Alfred Hitchcockkal. Ilyen volt az 1963-as Madarak vagy az 1964-es Marnie című film. Előbbi filmben nyújtott alakításáért még Golden Globe-díjat is nyert.

Fotókon Amal Clooney édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Amal Clooney édesanyja.

Ezt is szeretjük