Meztelen fotót posztolt Liz Hurley - Az 54 éves színésznő megvillantotta tökéletes testét
Liz Hurley legalább húsz évet letagadhat a korából, olyan jól néz ki.

liz-hurley-meztelen-foto-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liz Hurley a kilencvenes évek egyik legdögösebb színésznője volt, aki még a kor szépfiúját, Hugh Grantet is levette a lábáról. A sztár azóta is megőrizte az erotikus kisugárzását és tökéletes alakját - 54 évesen legalább két évtizedet letagadhatna a korából, olyan dögös még mindig.

Meztelen fotót posztolt

A sztár most sem a visszafogott stílusáról és szégyenlősségéről híres - szívesen áll modellt merészebb fotókhoz is, ami az alakját elnézve nem is csoda. Általában aprócska bikinikben kapják lencsevégre, ezzel népszerűsíti ugyanis a saját maga által tervezett fürdőruhamárkáját, most azonban még az aprócska fürdődressztől is megszabadult, és teljesen meztelenül állt modellt.

- Tudom, a szöveget kéne tanulnom a Marvel Runaways című sorozatához, de helyette inkább kijöttem hűsölni egyet a medencébe - írta a kép alá, amin láthatóan még fürdőruhaalsót sem visel.

Ő játssza ugyanis a szuper szexi gonosztevőt, Morgan le Fayt a sorozatban, azonban úgy tűnik, ma nincs kedve a magoláshoz, helyette inkább a férfi rajongóinak szerez egy kis örömöt a merész fotójával.

A színésznő rengeteg kritikát kap amiatt, hogy ezeket a szexi fotókat nem más készíti, mint a 17 éves fia, Damian. A kommentelők szerint nem egészséges, hogy egy fiú szexuális szemmel tekintsen az édesanyjára - főként, hogy eleve nagyon szoros a viszonyuk. Így a dicsérő kommentek mellett ezúttal is jelezték aggodalmukat a fotós személye iránt, és azt írták, remélik, hogy ezúttal már tényleg nem Damian állt a kamera mögött.

Így néz ki Liz Hurley fia

Liz Hurley tinifia szinte a megszólalásig hasonlít híres édesanyjára - nézd meg a közös fotójukat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük