Liz Hurley 17 éves fia a megszólalásig hasonlít az anyjára - Mintha ikrek lennének
Damian Hurley le sem tagadhatná híres anyukáját.

liz-hurley-fia-damian-hasonlosag-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liz Hurley a kilencvenes években Hugh Grant csinos kedveseként lett ismert, később azonban színésznőként is befutott. Olyan filmekben láthattuk, mint az Austin Powers, A bájkeverő vagy a Pereld a nőt!, újabban pedig saját bikinikollekciót tervez, amihez ő áll modellt.

Fiával ikrek is lehetnének

Mivel a színésznő közel sem tűnik 53 évesnek, kevesen gondolnák, hogy már van egy 17 éves nagyfia, Damian. Le sem tagadhatnák egymást, hiszen olyan hasonlóak, akár két tojás. A jó külsejére már a modellügynökségek is felfigyeltek: tavaly szerződtette a TESS Management, akik olyan hírességeket alkalmaznak, mint Jerry Hall, Georgia May Jagger, Kristin Scott Thomas, Iman, Suki Waterhouse, Raff Law vagy Gemma Chan.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

it’s damian day !! 🎉🎉🎉

Damian Hurley (@damianhurley1) által megosztott bejegyzés,

Ráadásul nemcsak a kamera előtt, hanem mögötte is nagyon tehetséges, ő készíti ugyanis édesanyja bikinis fotóit a kollekciók promotálásához. Emiatt kaptak hideget-meleget, ugyanis a rajongók szerint nem egészséges, ha egy fiú túlságosan szexi pózokban és falatka bikinikben nézegeti az anyját naphosszat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@youmagsocial out now xxx

Damian Hurley (@damianhurley1) által megosztott bejegyzés,

Liz Hurley egyébként egyedül neveli a gyermekét, Damian biológiai apja, Steve Bing ugyanis sohasem ismerte el, hogy övé lenne a fiú, annak ellenére, hogy ezt DNS-teszt is bizonyította. Ennek ellenére Damiannak nem kell bánkódnia, hiszen éppen elég férfiminta van az életében, hiszen olyan keresztapákkal büszkélkedhet, mint Hugh Grant, David Beckham, Elton John és Denis Leary.

Édesanyját sokszor a barátnőjének nézik

Ezeket a fotókat elnézve nem csoda, hogy sokan azt hiszik, hogy édesanyja a barátnője - simán harmincasnak néznénk bikiniben!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük