Liz Hurley leopárdmintás bikiniben szexiskedik - 52 évesen is vérbeli bombázó
Instagram-oldalán posztolta a vérforraló fotót.

liz-hurley-kek-bikini-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liz Hurley a világ egyik legdögösebb ötvenes színésznője, aki időről időre szívesen meg is mutatja szexis idomait a rajongóknak. Mióta elindította a saját fürdőruhamárkáját, különösen sok dögös fotót posztol, melyeken az általa megálmodott bikinikben feszít.

Leopárdmintával vadítja a rajongókat

Tegnap is megosztott az Instagram-oldalán egy bikinis felvételt, melyen épp egy kék, leopárdmintás darabban pózol - dús idomai pedig majd' szétfeszítik az aprócska együttest. A rajongókat nagyon megosztotta a szexi felvétel - míg sokan agyondicsérték, amiért túl az ötödik ikszen is ilyen észveszejtően dögös, mások azért beszóltak neki, ugyanis nem találták normálisnak, hogy ennyit mutogatja magát.

Ilyen kommentek születtek a poszt alatt: "Bár ilyen testem lenne 52 évesen! Szexibb, mint a mai 25 éves lányok...", "Igazi bombázó - dögösebb, mint a modell, akivel reklámozzák a bikinit!", "Remekül néz ki, látszik, hogy keményen megdolgozott ezért az alakért!" - írták.

In the Blue Bedroom @tagomagoisland @elizabethhurleybeach #JewelBikini #ibiza

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által megosztott bejegyzés,

A kritikusai már nem voltak ilyen kedvesek: "Jézusom, hogy lehet valaki ennyire önimádó? Ennyi idősen talán már nem kellene mutogatnod magad", "Ennél szebben nem tudom kérni: könyörgöm, vegyél már fel valamit, milyen példát mutatsz így?!", "Az hagyján, hogy mutogatja magát, de a fia fotózza... ez milyen durva már?" - írták.

A legnagyobb felhördülést az váltotta ki, hogy kiderült, a szexi fotóit mind a kamaszfia, Damian csinálja róla, a rajongók szerint viszont ez egyáltalán nem egészséges anya-fiú viszonyra utal. Ezt csak tetézte a Damian 16. születésnapján posztolt közös fotó, melyen Liz Hurley egy mélyen dekoltált felsőben pózol a fia mellett, amiből majd' kibuggyannak a mellei.

Ezt is szeretjük