Goldie Hawn 74 évesen is lenyűgözően néz ki - Címlapon pózol lányával és unokájával
Goldie Hawnt és Kate Hudsont választotta címlapsztárjának a People magazin.

goldie-hawn-kate-hudson
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn igazi szexszimbólum volt a '70-es évektől kezdve. Számtalan dögös címlapon mutatta már meg magát, most 74 évesen pedig büszke nagymamaként pózolt.

Idén a People magazin őt és lányát, Kate Hudsont kérte fel, hogy szerepeljenek a Beautiful People elnevezésű különszámuk borítóján. Az anya-lánya páros örömmel vállalta a fotózást, amelynek családjuk legifjabb tagja, a kis Rani baba is fontos szereplője volt.

Goldie Hawn és Kate Hudson címlapja

Mind a hárman lenyűgözően festenek: míg az unokáját ölelő sztárról szinte el sem lehet hinni, hogy már hetven felett jár, addig lánya a rá jellemző ragyogó derűvel tölti meg a fotót. Az egyéves csöppség pedig édesen vigyorog foghíjas mosolyával.

A felkérést akkor kapták, amikor még fogalmuk sem volt róla, hogy pár hónappal később krízishelyzettel szembesül a Föld. A 41 éves színésznő most még jobban értékeli, hogy ennyire szoros kötelék fűzi édesanyjához, ezzel a címlappal is azt üzeni a rajongóinak, hogy a világon nincs fontosabb a szeretteinknél.

- Nem számít, hogy beleszülettél egy összetartó családba, vagy az évek során gyűjtötted magad mellé az embereket, akikkel egységet alkotsz, ezt a köteléket, ami összefűz, éltetnünk és védenünk kell - írta az Instagram-oldalán.

Nemcsak gyönyörű felvételeket örökítettek meg róluk, egy interjút is készítettek velük, amelyben a nosztalgiázás mellett Kate Hudson egy megindító dolgot mesélt el anyjáról.

- Az anyám tette lehetővé, hogy legyen elég bátorságom a színészi pályára lépni, és saját nevet szerezni benne. Ő adta meg az önbizalmat, mindig a legnagyobb rajongóm volt, remélem, én is ilyen magabiztosságot tudok sugározni majd a lányomnak.

Goldie Hawn és magyar származású édesanyja

Tudtad, hogy Goldie Hawn magyar gyökerekkel rendelkezik? Cikkünkből megtudhatod, hogyan festett magyar származású édesanyja.

Ezt is szeretjük