Goldie Hawn idősebbik fia irtó sármos pasi - A 43 éves Oliver is színész
Goldie Hawn legidősebb gyermekét, Oliver Hudsont is láthattad már filmekben.

goldie-hawn-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn, az egyik legnépszerűbb színésznő három gyermek édesanyja, lányát, Kate Hudsont nem kell bemutatni, ugyanis a szőke sztár anyukájához hasonlóan szép karriert futott be, fiai, Oliver Hudson és a második házasságából született Wyatt Russell is színészek, ám róluk kevesebbet hallani, mint a család többi tagjáról.

Oliver Hudson nagyon dögös pasi

A színésznő elsőszülött gyermeke, Oliver Hudson 1976 szeptemberében látta meg a napvilágot. Szüleik elváltak 1980-ban, őt és húgát, Kate-et Goldie Hawn és második férje, Kurt Russell nevelte fel. Goldie Hawn legidősebb gyermeke 2019-ben ünnepelte 43. születésnapját, ahogy az az alábbi fotón is látható, Oliver nagyon sármos férfi. 2002-ben a People magazin beválogatta őt az 50 legszebb embere közé.

Érdekesség, hogy Goldie Hawn mindhárom gyermeke a nyomdokaiba lépett. Oliver gyerekként inkább a rendezés felé kacsintgatott.

- A forgatásokon és a filmiparban nőttünk fel lényegében. Én először nem akartam színész lenni, a húgom volt az, aki nagyon elszánt volt a színészet terén, emlékszem, amikor kicsik voltunk, sokszor az őrületbe kergetett, hogy állandóan a figyelem középpontjába akart kerülni. Én gyerekként inkább arról ábrándoztam, hogy majd egyszer rendezni fogok, és a nagy kamerák mögött fogok állni - mesélte 2018-ban a Steve TV Showban.

Oliver Hudson végül mégis a színészkedést választotta, karrierjét a '90-es évek végén kezdte. 1999-ben édesanyja és Steve Martin oldalán tűnt fel a Párosban a városban című vígjátékban. A Dawson és a haverok című sorozat több epizódjában is szerepelt 2002 és 2003 között. A magyar nézőknek ismerős lehet még a Másnaposok szerencséje és a Nagyfiúk 2 című vígjátékokból is. Utoljára a Splitting up together című sorozat főszerepét vállalta el 2018-ban, a szériát egyelőre Magyarországon nem játsszák.

Oliver nagyon családcentrikus ember, le sem tagadhatná, mennyire szereti híres édesanyját, Kurt Russellre pedig úgy tekint, mintha a vér szerinti édesapja lenne. 2006-ban megnősült, Erinn Bartlett színésznő a felesége. Három gyermekük született: Wilder 2007 augusztusában, Bodhi 2010 márciusában, és egy szem lányuk, Rio Laura 2013 júliusában jött a világra.

Fotókon Goldie Hawn magyar származású édesanyja

Tudtad, hogy Goldie Hawn magyar gyökerekkel rendelkezik? Cikkünkből megtudhatod, hogyan festett magyar származású édesanyja.

Ezt is szeretjük