Nicole Kidman ritkán látott húgával pózolt - Így hasonlítanak egymásra
Nicole Kidman húga hatgyerekes családanya.

nicole-kidman-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman csak ritkán mutatja meg közösségi oldalán három évvel fiatalabb húgát, Antoniát. A sztár azonban most kivételt tett, rajongói legnagyobb örömére.

Így néz ki Nicole Kidman húga, Antonia

Az 52 éves színésznő egy összebújós felvételt posztolt, a képen látszik, hogy nagy az összhang közöttük, és persze, az is szembetűnő, hogy mennyire szeretik egymást. Antonia egy kicsit hasonlít is híres nővérére. Számos rajongója írta, hogy a húga milyen szép nő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

So much life together. Sister love. Love you Ant 🐜❤️ xx

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés,

Antonia nővérével ellentétben nem a színészi pályán találta meg a hivatását, bár az tény, hogy ő sem iszonyodik a kamerák látványától. Újságíróként végzett, sokáig volt az ausztrál NBN Television munkatársa, nemcsak riporterkedett, hanem műsorvezetőként is dolgozott, 2002-ben mutatták be az első televíziós műsorát, a The Little Things-et, mely a gyermekek felneveléséről szóló oktatósorozat volt.

2003-ban jógakazettája jelent meg, majd később folytatódott az oktatósorozata The Bigger Things címmel. Az ausztrál ASTRA Awards-on kedvenc női televíziós személyiségnek két alkalommal is megválasztották, így úgy tűnik, hogy nővéréhez hasonlóan ő is sikert sikerre halmoz.

Antonia nagyon családcentrikus, összesen hat gyermeket nevel. Első házasságából négy gyereke született, lányai közül Lucia 1998-ban, Sybella 2007-ben, fiai közül Hamish 2001-ben, James pedig 2007-ben látta meg a napvilágot. Második házasságából két fia lett, Nicholas 2010-ben, Alexander pedig 2012-ben született.

Nicole Kidman és férje 13 éve élnek boldog házasságban

Képes összeállításunkban megnézheted Nicole Kidman és zenész férje, Keith Urban szerelmes fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük