Kínos dolog derült ki Tom Cruise-ról - Goldie Hawn lánya kotyogta ki

Ez a sztár mászott át a hatalmas kerítésen, hogy bulizhasson Kate Hudsonnal.

connor-cruise-2019-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hollywoodi sztároktól nem meglepő, hogy olykor-olykor fényűző partikat tartanak hatalmas villáikban. Ezek a bulik bővelkednek az illusztris vendégekben, azonban előfordul olyan is, hogy egy megasztár csak úgy felbukkan a semmiből.

Goldie Hawn egyik estéjén is hasonló dolog történt, aminek egyik főszereplője Tom Cruise volt.

Tom Cruise betört Goldie Hawn birtokára

A vicces sztorit a szőke szexbomba lánya, Kate Hudson tárta fel a nagyérdemű előtt. Testvérével, Oliverrel Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedtek, itt boncolgatták, hogy milyen vad partikat csaptak anno édesanyjuk házában.

katehudson tom cruise
Fotó: Getty Images Hungary

- Az egyik estén vicces dolog történt. Mivel szeretem, ha minden rendben van, és mindenki jól szórakozik, ezért körbenéztem, hogy ne vaduljanak el túlságosan a dolgok. 400 ember volt hivatalos arra a bulira, én az ajtóban fogadtam őket - mesélte a csinos színésznő.

- Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valaki a két és fél méteres kerítésünkről lóg le, úgyhogy teljesen kiakadtam. Már épp rá akartam kiabálni a pasasra, amikor észrevettem, hogy ő Tom Cruise. 

ellen-tube
Fotó: YouTube The Ellen Show

Utána egyből beinvitálta a színészt, mire a műsor háziasszonya ironikusan megjegyezte, hogy: „Akkor így van ott mindenhol, egyszerűen csak betör a helyszínekre.” Erre a negyvenéves szépség hozzátette, hogy nem véletlenül ő a Mission Impossible-filmek sztárja. A történet azért is kínos, mert a sztár meghívó nélkül akart bejutni a partira.

A testvérpár azt is elárulta, hogy nem ez az egyetlen hajmeresztő sztori, ami megtörtént velük. Volt olyan, hogy Goldie Hawn arra lett figyelmes reggel, hogy az egyik vendégük a bokrok közt alszik szőnyegébe csavarva, sőt az is megesett, hogy eltörték kedvenc lámpáját, amit a mai napig úgy tud, hogy az egyik kutyája követte el.

Goldie Hawn édesanyja

Számos világsztárról tudható, hogy magyar felmenőkkel rendelkezik, közéjük tartozik Goldie Hawn is, aki büszkén vállalja, hogy az ő ereiben is részben magyar vér csörgedezik az édesanyjának köszönhetően.

Ezt is szeretjük