Goldie Hawn legkisebb unokájával pózolt - Rani tüneményes kislány
Goldie Hawn, a büszke nagymama nem tud betelni az egyéves cukisággal.

goldie-hawn
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn már büszke nagymamaszerepben tetszeleg évek óta. Hat unokája van, ebből három a szintén hollywoodi színésznő, Kate Hudson gyermeke. Éppen ő tette ki Instagramjára az elbűvölő fotót, amin unokájával az ölében látható az örökifjú színésznő, ezzel felköszöntve édesanyját 74. születésnapján. 

Örökifjú nagymama

Goldie Hawn és legkisebb unokája, Rani egy napon, november 21-én születtek. A legendás szőke színésznő családja irigylésre méltó, 36 éve él boldog házasságban színészkollégájával, Kurt Russell-lel akivel A vasmacska kölykei című film forgatása alatt jöttek össze. Két közös gyermekük van, de a színész Kate és Oliver Hudsont is sajátjaiként nevelte, akik felesége előző házasságából születtek.

Az Oscar-díjas szépség szinte sugárzik legutóbbi fotóján, amit lánya osztott meg az alábbi  szöveggel: a két legfontosabb nő az életemben ma ünnepli születésnapját. A kommentelők persze elolvadtak annak tényétől, hogy egy napon születtek, de a kép is szinte megbabonázta őket, hiszen a kicsi Rani enni valóan édes. Goldie Hawn pedig jócskán letagadhatna a korából, falatnyi fekete strandruhájában, napbarnított bőrével lenyűgözően néz ki. 

A családban a testvérek közt is hatalmas az összhang. Kate és Oliver nemrégiben indított podcastot Sibling Revelry, vagyis Testvérmulatság címen, ami pillanatok alatt a leghallgatottabb csatornává vált. Úgy tűnik, Goldie Hawn humora és pozitív kisugárzása öröklődött a család apraja-nagyjára, hiszen minden megjelenéskor csak úgy sugároznak gyerekei és unokái egyaránt.

Goldie Hawn édesanyja

A 73 éves sztár édesanyja, Laura Steinhoff a második világháború alatt menekült Magyarországról az Egyesült Államokba egy jobb élet reményében. A tengerentúlon tánciskolát nyitott, emellett egy ékszerboltja is volt.1994-ben hunyt el nyolcvanesztendős korában.

Ezt is szeretjük