Megnősült Goldie Hawn és Kurt Russell fia - Aspenban vette el szerelmét
Összeházasodott Wyatt Russell és kedvese, Meredith Hagner.

wyatt-russell-eskuvo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn és Kurt Russel fia, Wyatt Russell a hétvégén titokban egybekelt szerelmével, Meredith Hagnerrel, akivel már három éve alkotnak egy párt.

Western stílusú esküvőjük volt

A Black Mirror sztárja és szerelme a família aspeni nyaralójában kelt egybe, szűk családi és baráti körben. Természetesen a testvérek sem hagyhatták ki a menyegzőt, Kate és Oliver Hudson is jelen voltak a ceremónián. Sőt, a család minden tagja beöltözött, a pár ugyanis egy western stílusú esküvőt szeretett volna, így mind korhű jelmezeket viseltek.

Wyatt egy fekete öltönyt viselt, melyre piros virágokat hímeztek, testvére pedig egy bézs, buggyos ujjú, fodros ruhát, édesapjuk pedig igazi cowboynak öltözött, talpig mustársárgába bújt. Sajnos képet egyelőre nem osztottak meg az eseményről, de valószínűleg később mutatnak majd fotókat is a nagy napról.

Wyatt közeli barátja, Charles Rogers már megosztott néhány fotót a násznépről, akik mind belementek a játékba: mindenki cowboykalapot és westerncsizmát viselt, a háttérben pedig egy műbika is látható, amit a vendégek szórakoztatására béreltek ki.

Wyatt és Meredith egyébként 2016-ban ismerkedtek meg egymással, közös vígjátékuk a Folk Hero & Funny Guy című film forgatásakor. Állításuk szerint szerelem volt első látásra, Wyatt azonnal randevút kért a csinos színésznőtől - a többi pedig már, ahogy mondani szokták, történelem.

Ellie Goulding is a hétvégén házasodott meg

Négy különböző menyasszonyi ruhát viselt az esküvőjén Ellie Goulding - nézd meg a fotóit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük