Négy menyasszonyi ruhát viselt az esküvőjén Ellie Goulding - Képeken a dizájnerdarabok
Konzervatív ruhája mellett előkerült néhány szexisebb darab is.

ellie-goulding-eskuvoi-ruhak-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégén összeházasodott Ellie Goulding és szerelme, Caspar Jopling, akik két éve alkotnak egy párt. A tündérmesébe illő ceremónia szinte királyi esküvőnek tűnt, a házasulandók alaposan megadták a módját az ünneplésnek. A menyasszony négy ruhát is viselt.

Négy esküvői ruhát viselt a nagy napon

Ellie Goulding egy igazán hagyományos, a szokásos stílusához képest meglepően visszafogott, Natacha Ramsay-Levi kreálta, viktoriánus stílusú ruhát választott az esküvőre, melyhez fodros garbónyak tartozott, és horgolt csillagok díszítették.

Mint kiderült azonban, ez csak a templomi viselete volt, és nem egy, hanem egyenesen négy menyasszonyi ruhát öltött fel a nagy napon. Az egyik egy ejtett vállú darab volt, amit egyenesen Meghan Markle esküvői ruhájának tervezője, Stella McCartney álmodott meg a számára.

A Love Me Like You Do énekesnője a vörös szőnyeges eseményen imádja a merészebb, csillogóbb darabokat, így sokan ilyesmi stílusú ruhát vártak tőle a menyegzőjére. Nem okozott csalódást, ugyanis a harmadik ruha felsőrésze nagyon különleges volt: gyöngyök alkották az álomszép kreációt.

A negyedik ruha egyértelműen a bulira készült: ha nem tudnánk, hogy az esküvője napján lőtték a fotót, azt hihetnénk, egyszerű partidresszről van szó. A szűk minit egyedi, buggyos vállrésszel és fehér chokerrel dobták fel - elég egyedi megoldás a menyecskeruhára, mindenesetre remekül állt rajta a szexis darab.

Ezt viselte a vendégsereg

A meghívottak listája legalább olyan impozáns volt, mint az esemény - a brit királyi család három tagja is részt vett rajta.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük