Renée Zellweger 15 kilót hízott egy szerepért - Alig lehetett ráismerni

Képeken a sztárok, akik sokat híztak egy szerep kedvéért.

cover-ok
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bátran állíthatjuk, hogy az igazán elhivatott színészek mindenre képesek egy szerep kedvéért. Ha hitelesnek akarnak tűnni egy adott karakter személyében, bizony, komoly kockázatot kell vállalniuk. Ebbe beletartozik az is, hogy 40 kilót híznak, vagy éppen ugyanennyit fogynak a szerep kedvéért.

Sztárok, akik szerepért híztak

Renée Zellweger a Bridget Jones sikeréért kétszer is hízókúrába fogott. Mindkét rész miatt 15 kilót hízott, az első mozi forgatása előtt pizzával és fánkkal tömte magát, és leállt az edzéssel. A második filmnél viszont már sokkal tudatosabb volt - egy dietetikus által összeállított, magas kalóriatartalmú ételekből álló étrenddel szedte fel a kilókat. A forgatások után a sporttal és a futással adta le villámgyorsan a felszedett kilókat.

De nem Renée Zellweger az egyedüli, aki sokat hízott egy szerep kedvéért. Mutatjuk a többieket!


Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük