Emlékszel Gabriela Sabatinire? 50 évesen gyönyörűbb, mint valaha a legendás teniszcsillag
Mutatjuk, hogy festenek napjainkban a tenisz női nagyágyúi.

teniszezők
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem csak a rocksztárokat és a filmcsillagokat ostromolják a rajongók, az élsportolók is a figyelem középpontjában vannak. Egy emberként szurkolnak nekik a lelátókon és a tévé előtt, valamint a magánéletüket is sokan figyelemmel kísérik. Ilyen közönségkedvenc volt a ’90-es években az argentin teniszező, Gabriela Sabatini is.

Legendás női teniszezők napjainkban

A Wimbledon csillagaként is emlegetett olimpikon 1988-ban tett szert világhírnévre, amikor Steffi Graffal párosban végeztek a tenisztorna tabellájának élén. 2018-ban a Tennis Magazin nevű sportlap rangsorolta minden idők legjobb játékosait, melyen ő a 20. helyen végzett. Ugyanebben az évben az Ifjúsági Olimpiai Játékok bizottsága az "Athlete Role Model" címmel tüntette ki. Nem csak a sportteljesítménye miatt néznek fel rá olyan sokan, külsejét is imádják. Az évek során fikarcnyit sem kopott a szépsége, sőt jobban néz ki, mint valaha. Ötvenévesen jó pár esztendőt letagadhat a korából.

Nem ő az egyetlen teniszcsillag, akiért tömegek rajongtak. Mutatjuk, hogy festenek ma a sport legnagyobb női képviselői.

Ezt is szeretjük