Steffi Graf és Andre Agassi a tenisz álompárja - Már 21 éve boldogok együtt

1999-ben keltek egybe, azóta pedig elválaszthatatlan a tenisz két csillaga.

steffi-graf-és-andre-agassi
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem túlzás azt állítani, hogy Steffi Graf és Andre Agassi a sportélet egyik álompárja. A tenisz két kiválósága 21 éve alkot egy párt.

Mindketten olimpiai bajnokok, évekig vezették a világranglistát, győzedelmeskedtek többször a Grand Slam-tornán és Wimbledonban is. Bár nem találtak egymásra azonnal, megérte várniuk, hiszen a mai napig boldogok együtt.

Steffi Graf és Andre Agassi 21 éve imádják egymást

Megismerkedésük előtt sokáig éltek hosszú távú kapcsolatokban. Míg a teniszezőnő hat évig volt szerelmes az autóversenyző Michael Bartelsbe, addig férje két szakításon is túl volt már: a ’90-es évek elején Barbra Streisandba habarodott bele, miután szétmentek, összejött Brooke Shieldsszel, akit az oltár elé is vezetett, azonban két év után elváltak.

andre agassi steffi graf
Fotó: Tom Wargacki / Getty Images Hungary

1999-ben azonban minden megváltozott, miután a French Openen, azaz a francia nyílt teniszbajnokságon szemet vetettek egymásra. Kétévnyi randizás után mondták ki a boldogító igent egy nagyon meghitt, szűk körű esküvő keretében: mindössze a két örömanya volt jelen a nagy napon.

Mára mindketten visszavonultak a versenyektől, többnyire nonprofit cégeik vezetésével foglalkoznak, illetve legtöbb idejüket a gyerekeiknek szentelik. Fiuk, Jaden 18 éves, míg lányuk, Jaz Elle 2003-ban jött a világra.

Bár a 49 éves sztársportoló szerint nincs tuti recept a hosszú házasságra, azért időről időre meglepi feleségét kedves gesztusokkal. Az Abc News interjújában árulta el, hogy vett egy üzenőtáblát a konyhájukba, amire minden este kedves szavakat ír fel, hogy amikor élete párja reggel lejön a lépcsőn, olyan felirattal találja szemben magát, mint: „Köszönöm, hogy itt vagy nekem és a gyerekeknek.”

Így néz ki most Gabriela Sabatini

Gabriela Sabatini Wimbledon csillagaként vonult be a köztudatba, mikor 1988-ban Steffi Graf oldalán győzedelmeskedett a teniszpályán. Az argentin olimpikon 26 évesen vonult vissza a profi versenyzéstől, akkor még sportos stílus jellemezte, 49 éves korára ízig-vérig nőies lett.

Ezt is szeretjük