Katarina Witt 54 éves lett - A 80-as évek legszebb műkorcsolyázónője így néz ki ma

Katarina Witt napjainkban is remek formában van.

katarina-witt-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katarina Witt mindig is igazi dívaként tündökölt, amikor a jégre lépett, gyönyörű arcával és bájos mosolyával mindenkit elbűvölt a '80-as években. A szépsége mellett roppant tehetséges is volt, már kislányként arra gyúrt, hogy profi műkorcsolyázó lesz.

 Első sikerét 1982-ben, a koppenhágai világbajnokságon érte el, akkor a második helyen végzett, egy évvel később Európa-bajnok lett. 1984-ben olimpikonná vált, négy évvel később sikerült ezt a címét megvédenie. Hivatalosan 1994-ben vonult vissza, ugyanis abban az évben a téli olimpián bármennyire is a közönség kedvence volt, már csak a hetedik helyig jutott. A népszerű sportolónő december 3-án ünnepelte 54. születésnapját.

Friss felvételeken az 54 éves Katarina Witt

A legendás műkorcsolyázónő még profi sportolónak számított, amikor a színészkedést is kipróbálta, 1990-ben a Carmen a jégen című filmért még Emmy-díjat is nyert. A '90-es években együtt szerepelt Tom Cruise-zal a Jerry Maguire - A nagy hátraarc című alkotásban, de Robert De Niro oldalán is láthatták a nézők, vele a Roninban játszott együtt. Igazi szexszimbólumnak számított, a Playboy magazin kedvéért még egy szexi fotózást is elvállalt 1998-ban, majd 2001-ben. Napjainkban is remek formában van, az alábbi felvétel idén októberben készült róla.

Hazájában, Németországban még mindig nagy sztárnak számít, szakkommentátorként a mai napig számítanak rá a sportcsatornák, de televíziós műsorokban is rendszeresen kap felkéréseket. 

A németeknél 2006 óta nagy sikernek örvend a Dancing On Ice című műsor, amiben helyi sztárok csillogtathatják meg tehetségüket műkorcsolyázóként. Magyarországon is volt régen ilyen műsor, a Sztárok a jégen még a TV2-n futott 2007-ben. Katarina Witt a Dancing On Ice második és harmadik évadában műsorvezetőként tevékenykedett, ám a negyedik szezontól már a zsűri között foglalhatott helyet. Az ötödik évad, amit a SAT.1 csatorna közvetít, december 20-án ér majd véget. Médiaszereplések mellett alapítványát is igazgatja, a mozgáskorlátozottak sportolását támogatja.

Így fest napjainkban Steffi Graf

Steffi Graf volt a '80-as és '90-es évek egyik legtehetségesebb teniszezőnője, képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a legendás sportoló.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük