Steffi Graf 50 évesen is remek formában van - Felismered friss fotóin a legendás teniszezőnőt?
Steffi Graf volt a '80-as és '90-es évek teniszcsillaga.

steffi-graf-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan a tenisz szerelmesei között, aki ne hallott volna a legendás Steffi Grafról. A mai napig nem sikerült rajta kívül egy sportolónak sem, hogy ugyanabban az évben megnyerje mind a négy Grand Slam-tornát, ezt a szép eredményt 1988-ban sikerült elérnie, ráadásul ugyanebben az évben olimpiai bajnok is lett, akkor csupán 19 esztendős volt.

Karrierje során összesen 22 egyéni Grand Slam-címet szerzett, illetve 107 WTA-tornát nyert meg. A '90-es években viszont fordulóponthoz érkezett az élete, beleszeretett férjébe, Andre Agassiba, akivel két év járás után összeházasodtak, illetve a visszavonulását is bejelentette 1999-ben. Két gyermeke született, Jaden Gil fia 2001-ben, Jaz Elle lánya 2003-ban látta meg a napvilágot. A visszavonult teniszcsillag 2018-ban az AFP-nek elmondta, hogy sok szép eredményt elért, ennek ellenére nem foglalkozik azzal, hogy valaki esetleg megdönti a rekordjait, vagy sem.

- Nagyon ritkán emlékezem vissza a múltra, persze olyan dolgok történtek akkor velem, amik az egész életemet végigkísérik. De sosem aggódtam az elért eredményeimen. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen szép teniszkarriert futottam be, viszont amikor visszavonultam, egy új szakaszba léptem - magyarázta.

Steffi Graf júniusban ünnepelte 50. születésnapját, a sztár a mai napig remek formában tartja magát. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az évek alatt.

Ezt is szeretjük