Cindy Craword bikiniben pózolt férje oldalán - Első közös nyaralásukon készült a fotó

Cindy Crawford régi képet posztolt a férjéről.

cindy crawford cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Instagramon terjed egy kihívás, ami arról szól, hogy a kihívottnak egy olyan felvételt kell posztolnia, ami az első randin készült a kedvesével. Cindy Crawfordot is kihívták, aki posztolt is egy retró képet.

A gyönyörű modell a tengerparton pózolt bikiniben férje, Rande Gerber oldalán.

Cindy Crawford és férje régi fotója

A régi fotójukhoz odaírta, hogy az 1994-ben készült, és bár ez nem az első randijukon, hanem az első közös nyaralásukon készült, de reméli, ez is számít a kihívás szempontjából.

Bár Crawford 1994-et írt a képhez, de lehetséges, hogy elírta a dátumot, vagy csak rosszul emlékszik, hiszen ekkor hivatalosan még Richard Gere felesége volt. A népszerű színésszel 1988-ban sodorta össze az élet, akkor ő még csak 22, míg a sármőr 39 éves volt, hamar egymásba szerettek, 1991 decemberében kötötték össze az életüket Las Vegasban. A modell 1995-ben jelentette be a sajtó számára, hogy Gere-rel véget ért a házasságuk. Crawford szerint a nagy korkülönbség miatt romlott meg a viszonyuk, ezt 1996-ban a New York Magazine újságírójának mesélte el.

- Azt hiszem, 22 éves koromban hajlandó voltam arra, hogy kövessem őt, de később már én is irányítani akartam néha - magyarázta, utalva arra, hogy a kapcsolatukban mindig Ricard Gere-é volt az utolsó szó, és mindenről ő döntött, míg a modell inkább egy alárendelt szerepben volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Manhattan nights 🌙 Love walking home from dinner...

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés,

1996-ban egy pár hónapig Val Kilmer barátnője is volt, még kézen fogva is lekapták őket az utcán, de az a kapcsolat nem tartott sokáig. Rande Gerberrel 1998-ban keltek végül egybe a Bahamákon, a ceremóniát titokban rendezték meg.

Két gyermekük születt, Presley 1999-ben, Kaia 2001-ben látta meg a napvilágot. A házaspár idén májusban ünnepli 22. házassági évfordulóját.

Ilyen jóképű Cindy Crawford fia

Nézd, milyen sármos pasi lett Presley Gerberből!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük