Eva Longoria bikinis fotóját agyondicsérték a kommentelők: fantasztikusan fest a 46 éves színésznő

Eva Longoria királykék kétrészesben mutatta meg bombázó alakját.

Eva Longoria bikinis fotói
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Eva Longoria túl volt a negyvenen, amikor családot alapított. 2016-ban, 41 esztendősen mondta ki a boldogító igent férjének, José Bastónnak. Kisfiuk, Santiago két esztendővel a Mexikóban tartott álomesküvő után született meg.

Eva Longoria bikinis fotói

A gyönyörű sztár nem tartozott azon színésznők közé, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy a várandósság alatt felszedett pluszkilók minél gyorsabban leolvadjanak róluk. Nem volt hajlandó behódolni a társadalmi elvárásoknak, a szülés után csakis egy dolog érdekelte, hogy gyermeke szépen fejlődjön.

- Nem igazán engedek semmilyen nyomásnak. Szóval, ha az emberek azt mondták volna, hogy siessek, minél előbb fogyjak le, egyszerűen nem törődtem volna vele. Az életemben több csodás nő is jelen van - az édesanyám és a nővérem -, akik nagyon korán megtanítottak arra, hogyan értékeljem önmagam. Ilyen erős női minta után nem féltem, hogy nem lesz elég önbizalmam - mesélte 2018-ban a People magazinnak.

Öt hónapot várt, mire belekezdett a diétába, amely azóta is szerves részét képezi az életének. Személyi edzője, Grant Roberts olyan edzésprogramot alakított ki a számára, amely főként kardiót, jógát és futást foglal magába. Az étkezést illetően az egyensúly a jelszava, nem vonja meg magától teljesen a finom falatokat, ugyanakkor időszakosan kizárja az életéből a cukrot és a szénhidrátot. Az odafigyelésnek és a sok mozgásnak köszönhetően ma kirobbanó formában van. Tökéletes alakját pedig bikiniben mutatja meg az Instagramon. Legutóbb egy királykék kétrészesben nyűgözte le követőit, akik elámultak a 46 éves sztár fittségétől.

"Mindig elakad a szavam attól, ahogy kinézel!"

"Eva Longoriáról azt hiszem, teljes bizonyossággal állíthatjuk, készen áll a nyárra!"

"A legdögösebb anyuka, akit valaha láttam" - dicsérték a kommentelők.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen pazarul fest Eva Longoria bikiniben és fürdőruhában.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük