Fotókon Eva Longoria ritkán látott férje: a színésznő egy kisfiút is szült neki
Eva Longoria és férje között nem első látásra alakult ki a szerelem.

eva longoria cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos, mint sokan, Eva Longoria is több alkalommal megégette magát a szerelem terén, két házassága végződött válással, mire megtalálta élete párját José Bastón személyében.

Fotókon Eva Longoria és ritkán látott férje

A színésznő 38 esztendősen, 2013-ban ismerte meg az üzletembert, egy közös barátjuk szervezett le egy randit kettőjüknek, ami nem sült el túl jól.

- Én éppen akkor lábaltam ki egy rossz kapcsolatból, neki is abban az időben ért véget egy románca, egyszerűen nem alakult ki semmi szikra köztünk. Természetesen kellemesen elbeszélgettünk egymással, de nem éreztünk semmi vonzalmat egymás iránt - idézte fel a színésznő a People magazinnak.

Az első randi után sokáig nem találkoztak, ám a sors mégis egymásnak szánta őket. Fél évvel később egy másik közös ismerősük mutatta be őket ismét.

- Bevallom, már nem emlékeztem, hogy találkoztam vele, de akkor, második alkalommal azonnal vonzódni kezdtem hozzá - tette hozzá.

2015 decemberében jelentették be eljegyzésüket, majd 2016 májusában Mexikóban keltek egybe. Kisfiuk, Santiago 2018-ban jött a világra. A férfinak előző házasságából már született három gyermeke.

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Eva Longoria szívét.

Ezt is szeretjük