Goldie Hawnra és Kurt Russellre a rendőrség tört rá az első randijukon: kalandosan indult a 37 éve tartó szerelmük
Goldie Hawn és Kurt Russell 1983 óta elválaszthatatlanok egymástól.

goldie hawn kurt russell cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn és Kurt Russell Hollywood egyik imádott sztárpárja, szerelmük 1983 óta töretlen, sosem keltek egybe, hiszen mikor összejöttek, mind a ketten túl voltak egy-egy tönkrement házasságon.

Goldie Hawn és Kurt Russell szerelme a mai napig töretlen

1966-ban találkoztak először, akkor forgatták együtt a  The One and Only, Genuine, Original Family Band című musicalt, amit két évvel később mutattak be, bár szimpatizáltak egymással, mégsem alakult ki köztük a szerelem. A '70-es években a színésznő kétszer is férjhez ment, második házasságában született meg fia, Oliver és lánya, Kate Hudson. Férjétől 1982-ben vált el. Russell is családot alapított, volt felesége egy fiút szült neki, Boston 1980-ban született.

1983-ban újra együtt forgattak, a Második műszak című moziban szerelmespárt alakítottak. A színész megdicsérte, mennyire csinos a kolléganője, úgy tűnik, bejött neki a bókolás, hiszen Hawn elment egy randira vele, ami elég kalandosra sikerült. Erről a színész még 2017-ben nyilatkozott a People magazinnak. A forgatás után, egy este elmentek egy klubba, ahol órákon át beszélgettek, ezután úgy döntöttek, meglátogatják azt a házat, amit Goldie Hawn vásárolt meg magának, ám a színésznőnél nem volt ott a kulcs, így betörtek az ingatlan területére.

- Felmentünk az emeletre, és elképzeltük, hogyan rendezzük be a szobát. Ott voltunk a képzeletbeli hálószobában, amikor a rendőrség ránk tört. Igazából ez volt az első randink - emlékezett vissza a kínos szituációra.

Szerencsére a zsaruk nem tették tönkre a pillanatot, a randevújuk is végül sikerrel zárult, hiszen a mai napig töretlen a szerelmük. Egy fiuk született, Wyatt, aki 1986-ban látta meg a napvilágot.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Goldie Hawn és Kurt Russell.

Ezt is szeretjük