Pierce Brosnan 26 éve bolondul feleségéért: Keely lélegzetelállító szépség volt fiatalon is

Pierce Brosnan felesége igazi barna szépségként pózolt fiatalkori fotóján.

Pierce-Brosnan

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnanért nők milliói rajonganak mai napig világszerte. Az egykori 007-es ügynökről sok hölgy álmodozik, de az ő szíve már 26 éve foglalt, odavan gyönyörű feleségéért. Keely Shаye Smith újságíróként kezdte pályafutását, több cikke is megjelent a Los Angeles Confidental magazinban. Ám ő színésznőként is szerette volna kipróbálni magát, a General Hospital című kórházas sorozatban egy évadon keresztül szerepelt.

Gyönyörű volt fiatalon is Pierce Brosnan felesége

1994. április 8-án találkozott élete szerelmével, Pierce Brosnannel Mexikó egyik strandján. Hét év együttjárás után vezette oltár elé, és azóta is imádják egymást. Házasságukból két gyermekük született, a 18 éves Paris és 22 éves bátyja, Dylan. Bár Keely a sajtótól kapott hideget-meleget alakjával kapcsolatban, ő fittyet hány a kritikákra. Férje bolondul nőies formáiért.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő az egykori James Bond, Pierce Brosnan felesége.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük