Rég láttuk Chuck Norrist - Most 23 évvel fiatalabb feleségével turbékolt Ausztriában
Chuck Norris és felesége, Gena voltak egy osztrák karácsonyi vásár megnyitójának sztárvendégei.

chuck-norris-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Chuck Norris és 23 évvel fiatalabb felesége, Gena O'Kelley 1997-ben ismerték meg egymást, a nő akkoriban modellként dolgozott. Egy étteremben találkoztak legelőször, hamar egymásba szerettek, rá egy év múlva pedig össze is házasodtak. Közös életüket ikreik csak még inkább megszépítették, Dakota Alan és Danilee Kelly 2001 augusztusában jöttek a világra. A népszerű akciósztár már évek óta nem állt kamerák elé, utoljára 2015-ben láthatták A Goldberg család című sorozatban, legutóbbi mozifilmes alakítását pedig a 2012-es The Expandables - A feláldozhatók második részében nyújtotta.

A Walker, a texasi kopó című sikerszériát Norris kérésére hagyták abba, ugyanis felesége veszélyeztetett terhes volt, és szeretett volna a felesége és a születendő kicsik mellett maradni, ezt még 2018-ban egy Budapesten megtartott jótékonysági rendezvény sajtótájékoztatóján tudtuk meg.

Az elmúlt években Chuck Norris és felesége ritkán léptek a nyilvánosság elé, de november 12-én újra feltűntek Ausztriában. A házaspár a Gut Aiderbichl állatmenhely karácsonyi vásárának ünnepi megnyitójára kapott meghívást. A vásár Salzburgtól nem messze, Henndorf am Wallerseeben található. Az eseményen számtalan fotó készült róluk. Úgy turbékoltak, mint a tinédzserek. Képes összeállításunkban megnézheted Chuck Norris és felesége legfrissebb képeit.

Ezt is szeretjük