Kabir Bedi volt a Sandokan sztárja - A 73 éves színész így néz ki most
Kabir Bediért régen megőrültek a nők.

sandokan-kabir-bedi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Sandokan - A maláj tigris című miniszéria 1976-ban jelent meg. Óriási népszerűségnek örvendett az olasz-francia-NSZK-angol kalandfilmsorozat, a világ rengeteg pontján, köztük Magyarországon is vetítették. A főszerepet az akkor még csak harmincéves Kabir Bedi játszotta, akiért rajongtak a nők a sorozat berobbanása után. Igazi tömeghisztéria alakult ki miatta, amikor 1984-ben Magyarországra látogatott, több mint 20 ezren várták a Skálánál, de másnap Vácra is ellátogatott, ahol szintén rengetegen várták, hogy találkozhassanak vele.

Ennyit változott a 43 év alatt

A 73 éves sztár az indiai filmiparba fektette a sikersorozatából származó bevételét fiatalon, úgy tűnik, hogy már akkor kiváló üzleti érzéke volt. Színészként a mai napig aktívan tevékenykedik, a magyar nézők láthatták őt a Polipka, A bagdadi tolvaj vagy a Túszjárat című filmekben. Sorozatokban is feltűnt, például David Hasselhoff oldalán a Knight Riderben, a Dinasztiában, a Gyilkos sorokban, A maharadzsa lányában vagy a Magnumban.

Így néz ki Kabir Bedi napjainkban.
Így néz ki Kabir Bedi napjainkban.
Fotó: SOPA Images/Getty Images

Kabir Bedi karrierje során számos városban élt, például Los Angeles-ben, Londonban, Rómában, de ma már Mumbai-ban tölti ideje nagy részét. Legújabb filmjét, az Alert 24X7 című akciófilmet hazájában 2019-ben mutatják be.

Életében négyszer házasodott meg, legutóbbi feleségét, Parveen Dusanj-t hetvenedik születésnapja előtt egy nappal vette el 2016-ban. Három gyermeke született, a 48 éves Pooja színésznő volt, de ma már újságírással foglalkozik, fia, a 37 éves Adam színész lett. Volt még egy gyermeke, Siddharth, de sajnos őt elveszítette 1997-ben, 26 éves fia öngyilkos lett.

Ezt is szeretjük