Friss fotón a 63 éves Whoopi Goldberg - Így néz ki ma az Apáca show sztárja
Nem sokat változott a színésznő az elmúlt évek során.

whoopi-goldberg-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Whoopi Goldberg a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb színésznője volt, aki még az Oscar-díjat is bezsebelte a Ghostban nyújtott alakításáért.

Így néz ki ma Whoopi Goldberg

A legemlékezetesebb szerepe talán az Apáca show-ban volt, ahol Mary Clarence nővérként fakasztotta dalra a kolostor nővéreit. Magyarországon sok rajongót szerzett ezzel a szereppel, és máig sokak kedvence. A színésznő egy ideje inkább szinkronhangként kamatoztatja a tehetségét: a Toy Story, a BoJack Horseman, A hókölykök és az Elena, Avalor hercegnője című mesében hallhattuk a hangját.

Az elmúlt években nem sokat változott a sztár, néhány ránccal és ősz hajszállal gazdagabb lett, de még mindig ugyanúgy néz ki, mint húsz évvel ezelőtt. Tegnap a Ne bántsátok a feketerigót! színházi előadásán vett részt - ott kapták lencsevégre a fotósok. A sztár hatalmas mosollyal az arcán pózol a kamera előtt az előadás főszereplői, LaTanya Richardson Jackson és Jeff Daniels oldalán.

A rajongók imádták a képet, csupa pozitív kommentet kapott az Instagramon: "Nagyon kedves kép, igazán boldognak tűnsz rajta", "Imádom a mosolyod, fantasztikus nő vagy, az Apáca show óta imádlak", "Remek fotó, örülök, hogy te nem plasztikáztattál" - írták a felvétel alá.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük