Dwayne Johnson felesége barna bombázó - Lauren 2 kislányt szült neki

Még mindig dúl a szerelem, Dwayne Johnson és felesége 12 éve szeretik egymást.

Dwayne Johnson felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dwayne Johnson, becenevén a Szikla, Hollywood legünnepeltebb akciósztárja, izmos testéért bolondulnak a nők, de az ő szíve már jó ideje foglalt. 2007 óta van együtt feleségével, a gyönyörű Lauren Hashiannel, akit idén augusztusban, 12 év után vett feleségül. Két közös kislányt nevelnek, az idősebb, Jasmine 2015 decemberében látta meg a napvilágot, húga, Tia pedig 2018 áprilisában született.

A ketrecharcosból lett színészt senkinek sem kell bemutatni, feleségéről azonban csak keveset tudunk. A két szülés után is hibátlan alakkal rendelkező Lauren zenész családba született, és ő maga is imádott énekelni. Életének egyik fordulópontja 2006-ban következett be, amikor egy forgatáson belebotlott az akkor még házas Dwayne Johnsonba. A szerelem azonnal fellobbant kettejük közt, egy évvel később pedig már egy párt alkottak. A színész mindig büszkén feszít csoda szép felesége mellett, tisztán látszik, hogy 12 év után is rajong érte. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Dwayne Johnson felesége.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük