Vin Diesel 16 évvel fiatalabb barátnője barna bombázó - Paloma 3 gyereket szült neki
Vin Diesel és Paloma Jiménez 2007 óta vannak együtt.

vin-diesel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vin Diesel az egyik legnépszerűbb akciósztár, nők milliói rajonganak érte világszerte, ám az ő szíve már több mint egy évtizede foglalt. Egy gyönyörű mexikói modell, Paloma Jiménez a kedvese, 2007 óta élnek együtt.

Vin Diesel és Paloma három gyermeket nevelnek együtt

Ahogy a modellek többsége, úgy Paloma is különleges szépséggel rendelkezik, ráadásul az alakja is irigylésre méltó. A 36 éves modell 16 évvel fiatalabb a sztárnál, ám ez a nagy korkülönbség úgy tűnik, hogy az ő kapcsolatukban egyáltalán nem jelent akadályt. Két lányuk és egy fiuk született: Hania Riley Sinclair 2008-ban, Vincent Sinclair 2010-ben és Pauline Sinclair 2015-ben látta meg a napvilágot. A család legkisebb tagját a 2013-ban elhunyt Paul Walker emlékére nevezték el Pauline-nak. Köztudott, hogy a színész testvéreként szerette Walkert.

Az 52 éves sztár bolondul gyönyörű párjáért, 2017-ben ilyen szépeket mondott róla az Entertainment Tonight című műsorban:

- Ő nekem a mindenem, tökéletes édesanya. Káprázatosan szép nő, viszont amit az emberek nem vesznek észre, az az, hogy ő az én sziklám - nyilatkozta róla.

Paloma modellként olyan cégekkel működött közre karrierje során, mint a Coca-Cola, a Pantene vagy a Honda. Ma már elsősorban a gyereknevelésre koncentrál.

A mai napig nem lehet tudni a sztárpárról, hogy összeházasodtak, vagy sem, mert annyira óvják a magánéletüket, csak pletykák terjednek azzal kapcsolatban, hogy házasságban élnek évek óta, de hivatalos megerősítés egyelőre nem történt.

Szőke kis angyal Bradley Cooper lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Bradley Cooper egy szem lánya, Lea.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük