A 43 éves Nicole Scherzinger bikinis bombázó: ámulunk a Pussycat Dolls énekesnőjének alakján
Összegyűjtöttük Nicole Scherzinger legdögösebb bikinis fotóit.

nicole-scherzinger-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Scherzinger az elmúlt hetekben Európában tölti az idejét jóképű kedvesével, Thom Evansszel. Szebbnél szebb helyeket jártak be együtt, júniusban Portugáliában, e hónap elején Olaszországban, most pedig Görögországban lazítanak. A 43 éves énekesnő közösségi oldalára számos felvételt osztott meg a nyaralásaikról, emellett bikiniben is megmutatta alakját.

Nicole Scherzinger bikinis fotókon

A Pussycat Dolls lányegyüttessel befutott énekesnő jelenleg Európában vakációzik kedvesével, a fotóikon látszik, hogy milyen jól érzik magukat. A 43 éves sztárt nagyon dicsérik a rajongói friss képei alatt, sokan megjegyezték, mennyire szép az alakja.

Persze ezt  nemcsak a jó géneknek, hanem a sok befektetett energiának is köszönheti. Közösségi oldalán olykor szívesen megosztja, hogyan edz.  A súlyzós edzések mellett a futás és a jóga szerelmese, de szívesen túrázik, illetve táncol. A People magazin egyik riportjából kiderült, egy nap közel 1600 kalóriát eszik.

- Amikor nagyon odafigyelek a súlyomra, akkor késő este már nem eszem. Semmitől sem fosztom meg magam, a mértéktartás híve vagyok - nyilatkozta.

Képes összeállításunkban megnézheted Nicole Scherzinger bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük