A 43 éves Nicole Scherzinger bikinis bombázó: ámulunk a Pussycat Dolls énekesnőjének alakján
Összegyűjtöttük Nicole Scherzinger legdögösebb bikinis fotóit.

nicole-scherzinger-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Scherzinger az elmúlt hetekben Európában tölti az idejét jóképű kedvesével, Thom Evansszel. Szebbnél szebb helyeket jártak be együtt, júniusban Portugáliában, e hónap elején Olaszországban, most pedig Görögországban lazítanak. A 43 éves énekesnő közösségi oldalára számos felvételt osztott meg a nyaralásaikról, emellett bikiniben is megmutatta alakját.

Nicole Scherzinger bikinis fotókon

A Pussycat Dolls lányegyüttessel befutott énekesnő jelenleg Európában vakációzik kedvesével, a fotóikon látszik, hogy milyen jól érzik magukat. A 43 éves sztárt nagyon dicsérik a rajongói friss képei alatt, sokan megjegyezték, mennyire szép az alakja.

Persze ezt  nemcsak a jó géneknek, hanem a sok befektetett energiának is köszönheti. Közösségi oldalán olykor szívesen megosztja, hogyan edz.  A súlyzós edzések mellett a futás és a jóga szerelmese, de szívesen túrázik, illetve táncol. A People magazin egyik riportjából kiderült, egy nap közel 1600 kalóriát eszik.

- Amikor nagyon odafigyelek a súlyomra, akkor késő este már nem eszem. Semmitől sem fosztom meg magam, a mértéktartás híve vagyok - nyilatkozta.

Képes összeállításunkban megnézheted Nicole Scherzinger bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük