Rebel Wilson fürdőruhás fotója: ennyire dögös képet még nem posztolt a fogyása óta
Összegyűjtöttük Rebel Wilson fürdőruhás fotóit.

rebel-wilson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson csodálatos átalakulásáról több alkalommal írtunk már, a duci színésznő már a Macskák című musical kedvéért életmódváltásba fogott, de 2020, vagy ahogy csak ő hivatkozott rá, az egészség éve hozta meg számára az igazi áttörést, november végére elérte 75 kilós álomsúlyát.

Rebel Wilson fürdőruhás képei

2021 májusában a Shape magazinnak adott interjújában árulta el magáról, hogy 2020-ig sosem vette komolyan az életmódváltást.

- Negyvenéves lettem, és arra gondoltam, hogy lefagyasztom a petesejtjeimet, a szakértők azt mondták, ha minél egészségesebb vagyok, annál eredményesebb lehet a folyamat. Kicsit érzelmes leszek, amikor azt kérdezem magamtól, miért nem érdekelt az egészségem korábban, egyszerűen nem ez volt a prioritás, és nem tudtam, hogyan kell ezt jól csinálni - magyarázta.

Eleinte mérsékelt sétával ért el sikereket, hogy fogyjon, a mai napig szívesen él ennek a mozgásformának, de egy személyi edzőt is felbérelt maga mellé. Gunnar Petersonnal hetente három alkalommal edz. Régen, ha szomorú volt, a finom falatokba fojtotta bánatát, ám ma már sikeresen uralkodik magán, a Mayr-kúra híve, emellett naponta kevesebb mint 1500 kalóriát fogyaszt.

Bevallása szerint jobban érzi magát a bőrében, mint valaha, szerinte, ha az ember tényleg egészségesnek érzi magát, az a kisugárzásán is meglátszik. Átalakulásának köszönhetően megerősödött az önbizalma, és olyan felvételeket is posztol, amelyeket pár évvel ezelőtt még nem biztos, hogy ki mert volna rakni az Instagramjára. A héten több szexi, fürdőruhás felvétellel örvendeztette meg rajongóit, még exe, Jacob Busch sem tudott szó nélkül elmenni mellette, tűz emojikkal jelezte, hogy szerinte Wilson mennyire dögös a friss képein.

Képes összeállításunkban megnézheted Rebel Wilson fürdőruhás képeit.

Ezt is szeretjük