Rebel Wilson fürdőruhás fotója: ennyire dögös képet még nem posztolt a fogyása óta

Összegyűjtöttük Rebel Wilson fürdőruhás fotóit.

rebel-wilson-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson csodálatos átalakulásáról több alkalommal írtunk már, a duci színésznő már a Macskák című musical kedvéért életmódváltásba fogott, de 2020, vagy ahogy csak ő hivatkozott rá, az egészség éve hozta meg számára az igazi áttörést, november végére elérte 75 kilós álomsúlyát.

Rebel Wilson fürdőruhás képei

2021 májusában a Shape magazinnak adott interjújában árulta el magáról, hogy 2020-ig sosem vette komolyan az életmódváltást.

- Negyvenéves lettem, és arra gondoltam, hogy lefagyasztom a petesejtjeimet, a szakértők azt mondták, ha minél egészségesebb vagyok, annál eredményesebb lehet a folyamat. Kicsit érzelmes leszek, amikor azt kérdezem magamtól, miért nem érdekelt az egészségem korábban, egyszerűen nem ez volt a prioritás, és nem tudtam, hogyan kell ezt jól csinálni - magyarázta.

Eleinte mérsékelt sétával ért el sikereket, hogy fogyjon, a mai napig szívesen él ennek a mozgásformának, de egy személyi edzőt is felbérelt maga mellé. Gunnar Petersonnal hetente három alkalommal edz. Régen, ha szomorú volt, a finom falatokba fojtotta bánatát, ám ma már sikeresen uralkodik magán, a Mayr-kúra híve, emellett naponta kevesebb mint 1500 kalóriát fogyaszt.

Bevallása szerint jobban érzi magát a bőrében, mint valaha, szerinte, ha az ember tényleg egészségesnek érzi magát, az a kisugárzásán is meglátszik. Átalakulásának köszönhetően megerősödött az önbizalma, és olyan felvételeket is posztol, amelyeket pár évvel ezelőtt még nem biztos, hogy ki mert volna rakni az Instagramjára. A héten több szexi, fürdőruhás felvétellel örvendeztette meg rajongóit, még exe, Jacob Busch sem tudott szó nélkül elmenni mellette, tűz emojikkal jelezte, hogy szerinte Wilson mennyire dögös a friss képein.

Képes összeállításunkban megnézheted Rebel Wilson fürdőruhás képeit.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük