Sean Connery unokájának bikinis fotói: a 26 éves Saskiának gyönyörű az alakja
Mutatjuk Saskia Connery bikinis fotóit.

saskia-connery-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Sean Connery 1975-ben feleségül vette Micheline Roquebrune-t, mindkettőjüknek voltak már gyermekei az első házasságukból, a James Bond sztárjának volt egy fia, Jason, míg Micheline-nek két fia és egy lánya, Oliver, Micha és Stephane. A nő gyerekeit sajátjaiként szerette és a nevére vette őket végül. Utóbbi három lányunokával, Natashával, Samarával és Saskiával ajándékozta meg a házaspárt.

Saskia Connery bikinis fotói

A 26 éves Saskia Connery igazi világutazó, sok időt tölt a Bahamákon a családjával, de Párizs, New York és London is közel áll a szívéhez. Áprilisban eljegyezte élete szerelme, Phillip Muhr, az örömhírt Instagramon jelentette be: "Boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk egymást, és alig várjuk, hogy együtt töltsük az életünk hátralévő részét házasokként." Muhr családja alapította meg a Hallstein Water vállalkozást, így egy elég vagyonos famíliából jön.

A szerelmesek június végén Olaszországban nyaraltak, Saskiáról több bikinis felvétel készült, amelyeket Instagramján is megosztott. Követői ámultak az alakján: "tökéletes szépség vagy", "nagyon szexin festesz" - fogalmazták a bókokat.

Képes összeállításunkban megnézheted Saskia Connery bikinis képeit.

Ezt is szeretjük