Sean Connery unokájának bikinis fotói: a 26 éves Saskiának gyönyörű az alakja

Mutatjuk Saskia Connery bikinis fotóit.

saskia-connery-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor Sean Connery 1975-ben feleségül vette Micheline Roquebrune-t, mindkettőjüknek voltak már gyermekei az első házasságukból, a James Bond sztárjának volt egy fia, Jason, míg Micheline-nek két fia és egy lánya, Oliver, Micha és Stephane. A nő gyerekeit sajátjaiként szerette és a nevére vette őket végül. Utóbbi három lányunokával, Natashával, Samarával és Saskiával ajándékozta meg a házaspárt.

Saskia Connery bikinis fotói

A 26 éves Saskia Connery igazi világutazó, sok időt tölt a Bahamákon a családjával, de Párizs, New York és London is közel áll a szívéhez. Áprilisban eljegyezte élete szerelme, Phillip Muhr, az örömhírt Instagramon jelentette be: "Boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk egymást, és alig várjuk, hogy együtt töltsük az életünk hátralévő részét házasokként." Muhr családja alapította meg a Hallstein Water vállalkozást, így egy elég vagyonos famíliából jön.

A szerelmesek június végén Olaszországban nyaraltak, Saskiáról több bikinis felvétel készült, amelyeket Instagramján is megosztott. Követői ámultak az alakján: "tökéletes szépség vagy", "nagyon szexin festesz" - fogalmazták a bókokat.

Képes összeállításunkban megnézheted Saskia Connery bikinis képeit.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük