Erika Eleniak a Baywatch dögös sztárja volt: az 51 éves színésznőt nem biztos, hogy felismered

Így megváltozott az elmúlt évtizedek alatt Erika Eleniak, Pamela Anderson és a többi Baywatch-lány.

Baywatch-lányok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A Baywatch igazi kultsorozattá vált a '90-es években, az 1989-ben indult széria 2001-ig tartott, a vízimentőkről szóló történetet sokan a gyönyörű, női szereplők miatt szerették meg. Közülük Pamela Anderson vált a legnépszerűbbé, és talán az ő neve is maradt meg a legjobban a köztudatban, de rajta kívül volt még több Baywatch-lány is.

Így festenek napjainkban a Baywatch-lányok

Erika Eleniak összesen 45 epizódban játszotta el Shauni McClaint. Mielőtt megkapta volna a szerepet, benne volt a Playboy magazinban. A 7Newsnak adott interjújában elmondta, nem akart Playmate lenni, szimplán ezt a szereplést a karrierjének építése céljából vállalta el.

- Ezt modellmunkaként kezeltem, és szerettem volna ezután más dolgokat is csinálni. Az egyetlen dolog, amire mindig törekedtem a karrierem során, az a sokszínűség volt. Nem mondanám, hogy ezután egy nagyon komoly filmes karrierem lett, de mindenképpen észrevettek utána - fogalmazta.

A Baywatch nagy szerelemprojektje lett, azonban nyomasztotta, hogy egyik pillanatról a másikra szexszimbólumnak kiáltották ki.

- Szerettem ezt a sorozatot, a szerepemet is kedveltem, főleg a második évad volt a kedvencem. Remek történeteket kaptam, tényleg megmutathattam jobban a színészi képességeim. A Baywatchot azért csináltuk, hogy komolyan bemutassuk az életmentést. Ezelőtt voltak már sorozatok rendőrökről, orvosokról, ügyvédekről, de életmentőkről egy sem. Viszont miután egyre inkább a szexiségünket emelték ki, annál jobban kényelmetlenné vált számomra. A producerekkel is egyre nehezebb lett a munka, viszont amikor Pamela bejött a képbe, tökéletesen illett a sorozatba, határozottan talpraesett és szabad lány volt, sokkal exhibicionistább volt nálam.

Azért is hagyta ott 1992-ben a sorozatot, mert a filmes karrierjére akart koncentrálni, és nem akarta, hogy beskatulyázzák egy szerep miatt. Jelenleg is forgat, a Lolipop Gang és a Marilyn Monroe Back? című alkotásai a tervek szerint 2022-ben jelennek meg.

Képes összeállításunkban megnézheted, Erika Eleniak mellett hogyan fest Pamela Anderson, Nicole Eggert vagy éppen Donna D'Errico.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük