Emlékszel a Spinédzserek szőke sztárjára? 25 év alatt ennyit változott Alicia Silverstone
Alicia Silverstone volt a tinik bálványa, mára büszke édesanya.

alicia-silverstone-clueless
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alicia Silverstone a ’90-es évek ünnepelt tinisztárja volt. Az 1995-ben készült Spinédzserek című film egy csapásra a legnagyobb csillagok közé repítette őt. A vígjáték kultuszfilmmé nőtte ki magát Amerikában, a mai napig lányok milliói öltik magukra a főszereplő, Cher ikonikus szettjeit. 

Az őt megformáló színésznő felett nem járt el az idő. Bájos vonásai mit sem koptak 19 éves kora óta. Hosszú, szőke hajzuhatagától sem vált meg, és kisugárzása is éppen olyan vidám és pozitív, mint 25 évvel ezelőtt. 

Alicia Silverstone még mindig gyönyörű

A Spinédzsereken kívül több alkotásban is feltűnt, például az 1997-es Batman és Robinban, de szerepelt a Scooby Doo folytatásában is. Karrierjét a mai napig nem adta fel, jelenleg is dolgozik egy új sorozaton, melyről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy olyan fontos témaköröket fog feldolgozni, mint a válás, a rasszizmus vagy a hovatartozás. 

alicia silverston 2020
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Színésznői tevékenysége mellett írói babérokra is tört, a The Kind Diet című vegán életmódról szóló könyvét 2009-ben adták ki, majd öt évre rá újra tollat ragadott, de ezúttal a szülői élet nehézségeit vetette papírra. 

A színésznőnek egy kisfia van, a 2011-ben született Bear Blu. Rengeteg negatív kritikát kapott mint édesanya, sokaknak nem tetszett, hogy kisfiát csak vegán ételekkel táplálja. A szőke sztár úgy vágott vissza, hogy elmondta, szerinte ennek az életmódnak köszönhető, hogy csemetéjének még soha életében nem kellett gyógyszert szednie.

A Baywatch szőke bombázója

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Erika Eleniak, a Baywatch egykori bombázója.

Ezt is szeretjük