Jean-Paul Belmondo unokája bikiniben pózolt: a 33 éves Annabelle igéző szépség
Összegyűjtöttük Annabelle Belmondo bikinis és fürdőruhás képeit.

annabelle-belmondo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annabelle Belmondo modellről már több alkalommal írtunk, a 33 éves szépség nagyapja a legendás francia színész, Jean-Paul Belmondo. A filmcsillagnak ő az elsőszülött lányunokája. 18 éves kora óta modellkedik, az utóbbi években pedig a színészkedés is egyre közelebb került a szívéhez.

Annabelle Belmondo bikiniben

Annabelle magas és karcsú lány, nem csoda, hogy 16 évesen egy modellügynök ajánlatot tett neki, amikor meglátta őt az utcán, ám édesanyja, Florence Belmondo megtiltotta neki, hogy dolgozzon. Csak 18 esztendősen kezdhette építeni a karrierjét. A modellkedés mellett színészkedik is, 2021-ben olyan filmekhez adta a nevét, mint a Madame Claude, a Down Chorus vagy az American Night. Utóbbi produkcióban olyan hírességek oldalán tűnik majd fel, mint Paz Vega, Jonathan Rhys Meyers, Emile Hirsch vagy Jeremy Piven.

Ahogy sok közszereplő, így Annabelle is szívesen posztol közösségi oldalára. Legutóbb bikiniben mutatta meg szép alakját, amit nemcsak a jó géneknek köszönhet, hanem annak is, hogy odafigyel a táplálkozásra, emellett némi sportot is beiktat a mindennapjaiba. A kommentelők közül többen megdicsérték, hogy mennyire gyönyörű nő. Képes összeállításunkban megnézheted Annabelle Belmondo bikinis és fürdőruhás fotóit.

Ezt is szeretjük