Friss felvételen Romy Schneider lánya: a 43 éves Sarah így fest most
Romy Schneider lánya, Sarah Biasini könyvet írt az anyaságról.

romy-schneider-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Romy Schneider, a 20. század egyik legnépszerűbb színésznője tragikusan fiatalon, csupán 43 évesen hunyt el még 1982. május 29-én. A Sissi - A magyarok királynéjának szép sztárja nem volt túl szerencsés a szerelemben, Alain Delont bár szenvedélyesen szerette, végül nem keltek egybe.

 Harry Meyen és Daniel Biasini felesége is volt, bár a frigyek nem tartottak túl sokáig, mindkettejüknek egy-egy gyermekét köszönheti. Meyentől egy fia született, David, aki sajnos 14 éves korában elhunyt, amikor megpróbált mostohaapja kerítésén átmászni, így csak egyetlen lánya maradt, Sarah Biasini. A lány csupán négyéves volt, amikor elveszítette édesanyját.

Romy Schneider lánya így fest most

Sarah július 21-én lesz 44 esztendős, bár színésznőként dolgozik, az utóbbi években az anyaság vette át a szerepet az életében. Kislánya, Anna 2018-ban látta meg a napvilágot. Amikor még a gyermekével volt várandós, akkor jött az ötlet, hogy könyvet írjon, ami végül Franciaországban 2021 januárjában jelent meg. A kiadvánnyal kapcsolatban több médiumban is szerepelt, emellett interjúkat is adott. Az alábbi felvétel a France24 English csatorna egyik műsorából, az Encore!-ból való.

romy-lánya-2
Fotó: YouTube/France24 English

Biasini a La beauté du ciel könyvében megnyílik, és feltárja az anyához, a halálhoz és a szeretethez való viszonyát. Olyan kérdéseket feszeget benne, amelyek arról szólnak, hogyan tud az ember úgy felnőni, hogy már négyévesen elveszíti édesanyját. Egyáltalán hogyan lehet meggyászolni egy olyan embert, akit az egész világ bálványoz? Mindemellett ő hogyan tud jó édesanyává válni? 

- Már régóta ki akartam magamból adni ezt a sztorit. Amikor terhes voltam, akkor úgy éreztem, most jött el a pillanat, hogy könyvet írjak - mondta a műsorban.

romy-láya-sarah
Fotó: YouTube/France24 English

A Marie Claire-nek adott interjúban elmesélte, a mai napig megállítják őt az utcán, hogy részvétüket nyilvánítsák ki neki. Régen ezt nem viselte túl jól, de napjainkban már jobban kezeli elhunyt édesanyja rajongóit.

- Gyakran mondják nekem azt, mennyire hiányzik nekik édesanyám, és milyen jó színésznő volt. Persze az emberek kedvesen jönnek oda hozzám, viszont szerintem a gyerekek a szüleiket önmagukért szeretik, nem érdekli őket, mi a foglalkozásuk, vagy mit tettek le az asztalra. Nem mellesleg vágynak a szüleik figyelmére. Szívem szerint azoknak, akik azt mondják, mennyire hiányzik nekik az anyukám, csak azt válaszolnám nekik: "Oh, ha magának hiányzik, akkor képzelje bele magát az én helyzetembe" - magyarázta.

Romy Schneider és Alain Delon szerelme

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkotott Romy Schneider és Alain Delon.

Ezt is szeretjük