Grace Kelly lányának botrányos viszonya: Stephanie hercegnőért hagyta el a férfi a feleségét

Stephanie hercegnő 1997-ben ismerte meg Franco Knie állatidomárt.

Stephanie hercegnő viszonya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szívnek sok esetben nem lehet parancsolni. Vannak olyan élethelyzetek, amelyekben hiába szól minden a párkapcsolat ellen, a két fél egyszerűen nem tud ellenállni egymásnak. Grace Kelly lánya is tapasztalt hasonlót. Stephanie hercegnő egy nős férfival bonyolódott viszonyba a ’90-es évek végén. 

A királyi pár legkisebb lánya szerelmi életét tekintve a család fekete bárányának mondható. Több hírességhez fűzték gyengéd érzelmi szálak, például Rob Lowe-val, Jean-Paul Belmondo fiával, Paul Belmondóval és Alain Delon gyermekével, Anthony Delonnal is hírbe hozták. Valamint az sem számított hétköznapi lépésnek, amikor összekötötte életét korábbi testőrével, akinek két gyermeket is szült.

Stephanie hercegnő botrányos viszonya

Ám a legnagyobb port Franco Knie állatidomárral folytatott viszonya kavarta. Az előkelőség édesapja révén mindig is kötődött a cirkuszi világhoz. A királyi család minden egyes évben képviseltette magát a Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon, amelyet III. Rainier monacói herceg alapított 1974-ben. 

Stephanie hercegnő, II. Albert herceg és édesapjuk az 1997-es Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.
Stephanie hercegnő, II. Albert herceg és édesapjuk az 1997-es Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.
Fotó: ullstein bild Dtl / Getty Images Hungary

Az 1997-ben megrendezett megmérettetés hatalmas fordulatot hozott az akkor 37 éves hercegnő életébe. Ő adta át a legjobb állatidomárnak járó trófeát, a kitüntetett pedig nem volt más, mint későbbi, elefánttrénerként dolgozó szeretője.

Ugyan az előkelőség addigra túl volt egy váláson, a férfi ugyanezt nem mondhatta el magáról, nős emberként kezdett viszonyt vele. A vonzalom kettejük közt olyan erős volt, hogy három évvel később Stephanie felrúgta akkori életét, és gyermekeivel együtt megszökött kedvese társulatával, írta meg a People magazin.

stephanie 1
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

Ám a szerelem több szempontból is elátkozottnak bizonyult. Knie feleségét lesújtotta, amikor férje közölte, el akarja hagyni: a nő ideg-összeroppanást kapott, miután kiderült a hűtlenség, valamint a válást is megtagadta.

Stephanie hercegnő a gyermekei miatt látta be, hogy jobb, ha véget vet a dolognak, hiszen az akkor iskoláskorú csemeték nehezen bírták a cirkuszi élettel járó viszontagságokat, illetve a tanulmányaikkal sem boldogultak. Így végül mindössze 18 hónap után szakítással végződött a botrányos románc.

John F. Kennedy és Marilyn Monroe kapcsolata

John F. Kennedy, bár házasságban élt Jackie Kennedyvel, az elnök mégis elég gyakran félrekacsintott. Számos nőt hódított meg, leghírhedtebb szeretője Marilyn Monroe volt, akivel sógora és húga, Peter Lawford és Pat Kennedy partiján találkozott először 1961 novemberében.

John F. Kennedy emiatt szakított meg Marilyn Monroe-val minden kapcsolatot - Váratlanul lépett ki az életéből

John F. Kennedy és Marilyn Monroe viszonya emiatt ment tönkre.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük