Grace Kelly fürdőruhás fotókon: a monacói hercegné itt még fiatal színésznő volt
Grace Kelly légiesen karcsú alakját fürdőruhákban is megmutatta a filmvásznon.

grace-kelly
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok kislány játszik el a gondolattal, milyen lenne hercegnőként gyönyörű báli ruhákban pompázni, híres modellként végiglejteni a kifutón vagy filmcsillagként osztogatni az autogramokat. Grace Kelly mindhármat megtapasztalhatta élete során, amely olyan volt, akár egy megelevenedett tündérmese.

Grace Kelly fürdőruhában

1950-ben debütált a filmvásznon a Belive It or Not című sorozatban, aztán szárnyára vette a hírnév, kisvártatva a legfényesebb csillagként tündökölt Hollywood égboltján. Élete fenekestől fordult fel, amikor összehozta az élet III. Rainier monacói herceggel, akivel 1956 áprilisában kötötte össze az életét.

Az Oscar-díjas filmcsillag 38 évvel ezelőtt hunyt el, ám kifogástalan stílusérzékéből a mai napig ihletet merít a divatvilág. Lelki szemeink előtt mindig lélegzetelállító báli ruhákban és ízléses szettekben jelenik meg, ám ifjú színésznőként megmutatta ledérebb oldalát is, lenge fürdőruhában is láthattuk a filmvásznon.

Képes összeállításunkban mutatjuk Grace Kelly legpazarabb fürdőruháit.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük