Alain Delon fia irtó sármosan jelent meg a velencei filmfesztiválon: csinos párjával érkezett az eseményre

Alain Delon középső fia, Anthony is részt vett az idei velencei filmfesztiválon.

alain-delon-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A velencei filmfesztivál szeptember 2-án startolt el, a koronavírus-világjárvány kitörése óta ez az első jelentősebb filmes esemény, amit megrendeztek. Szigorú egészségügyi előírásokat kell betartaniuk a résztvevőknek. A 77. alkalommal megrendezett fesztiválra jóval kevesebb hírességet hívtak meg, mint az elmúlt években, ám Alain Delon 55 éves, színész fia, Anthony és 36 esztendős színésznő kedvese, Sveva Alviti ott voltak a rendezvény nyitónapján.

Anthony Delon irtó sármos volt a velencei filmfesztiválon

A sztárpáron látszik, hogy mennyire jó az összhang köztük, még a ruháik színét is egymáséhoz passzolták össze. A vörös szőnyegen mind a ketten feketében voltak, míg amikor megérkeztek a fesztivál helyszínére, a kék színre tették le a voksukat. Egy éve vannak együtt, de nagyon komolyan gondolják a kapcsolatukat, közös családot terveznek. Míg a színésznő még nem nézett anyai örömök elé, addig Delonnak már van három lánya. Alyson 1986-ban, Lou 1996-ban, Liv 2001-ben látta meg a napvilágot.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen elegánsan festett a vörös szőnyegen Anthony Delon és párja, Sveva Alviti.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük