Louis de Funés unokája tiszta nagyapja - Laurent le sem tagadhatná a színészlegendát
Mutatjuk Louis de Funés elsőszülött unokáját, Laurent-t.

louis-de-funes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Louis de Funés, a legendás francia színész három fiú édesapjaként élte az életét. Daniel még az első házasságából született meg 1937-ben. Második feleségével két gyermeket vállalt, Patrick 1944-ben, Olivier 1949-ben jött a világra. Ahogy a fiai felnőttek, sorjában érkeztek az unokák is, akik közül az egyik, Laurent de Funés kísértetiesen hasonlít a nagyapjára.

Louis de Funés-re nagyon hasonlít a legidősebb unokája 

A francia sztár első fia, Daniel alapított legelőször családot. Christiane Frémont-nal 1961-ben született meg Laurent fiuk, aki felnőttkorára tiszta nagyapja lett. A sztárnak nemcsak a szemöldökformáját, hanem a mosolyát is örökölte. Az alábbi fotót nézve olyan, mintha Louis de Funés mosolyogna vissza ránk, csak persze, kicsit több hajjal. Laurent a Midi Libre-nek adott 2013-as interjújában elmondta, hogy még a hangja is olyan, mint a nagyapjáé. Bevallása szerint semmi energiát nem fektet abba, hogy imitálja híres papája hangját, egyszerűen csak nagyon hasonlít a hangjuk egymáséra.

laurent de funés foc kan getty
Fotó: Foc Kan / Getty Images Hungary

A francia legenda unokája sokféle szakmába belekóstolt: reklámszakember és író, de a színészetbe is belecsöppent. Marthe Mercadier színésznővel és humoristával több alkalommal is fellépett. Azért, hogy jól teljesítsen a színpadon, még drámaórákat is vett. Laurent-nek van két gyermeke, Lola 1998-ban, Paloma 2002-ben jött a világra.

Alain Delon és fia között is nagy a hasonlóság

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos pasi lett Alain Delon legkisebb fiából, Alain-Fabien Delonból.

Ezt is szeretjük