Bud Spencer lánya Budapestre látogatott - Cristiana nagyon csinos nő
A Piedone nyomában című film díszbemutatójára érkezett hazánkba.

cristina-pedersoli-budapest-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A babfaló pofonosztó, az örök Piedone, Terence Hill állandó társa, azaz Bud Spencer hazánk egyik legkedveltebb külföldi híressége volt. Máig nem telik el úgy karácsony, húsvét vagy bármilyen ünnep, amikor ne adnák le legalább egy filmjét a csatornák.

Ilyen szép Bud Spencer lánya

Mi sem bizonyítja jobban, hogy mekkora népszerűségnek örvendett a 2016 júniusában elhunyt sztár, mint hogy a tragédia bejelentése után felkerült az arcképe egy budai falra egy realisztikus graffiti formájában. Később szobrot is kapott, most pedig film készült az életéről Piedone nyomában címmel.

Az életrajzi alkotás díszbemutatóján megjelent Bud Spencer lánya, Cristina Pedersoli is, aki csak emiatt érkezett Magyarországra. Az Uránia Nemzeti Filmszínházban zajlott a premier, ő pedig büszkén pózol édesapja rajongói között.

cristina-pedersoli-budapest-2

Cristiana az arcán viseli apja vonásait is, persze azért senki ne gondolja, hogy a szakállas, kövérkés színész kiköpött mása. Éppen ellenkezőleg: Cristiana nagyon csinos nő, aki ugyan már 57 éves, de egy évtizedet legalább letagadhat a korából, olyan jól néz ki.

A Hot! magazinnak mesélt édesapjáról is, és arról, milyen volt egy ekkora sztár lányaként felnőni.

- Az iskolában mindenki tudta, hogy ki ő, de én nem vettem észre, hogy ennyire különleges lenne. Most valahogy nagyobb súlya van annak, hogy én vagyok a lánya, hisz nagyobb a felelősségem, hogy továbbvigyem a szellemi örökségét.

Amikor otthon volt, mindig ő vitt minket iskolába. Nem volt szigorú édesapa, nem a klasszikus módon nevelt minket, de nagy szeretettel. (...) Imádta a közös étkezéseket és persze édesanyám spagettijét. Volt egy különleges receptje a hagymás babhoz is, amit a forgatásokon a szardíniai szakácsa készített el. Megőriztük a receptjét, amit hamarosan közzéteszek az édesapám emlékére készülő könyvemben - nyilatkozta a hazai bulvárlapnak.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük