Ő Jean-Paul Belmondo gyönyörű tinilánya - Stella igazi szőke szépség

Jean-Paul Belmondo legkisebb gyereke 2003-ban született meg.

jean-paul-belmondo-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jean-Paul Belmondo négyszeres apuka. Első felesége, Elodie Constantin három gyermeket hozott a világra: Patricia 1958-ban, Florence 1960-ban, Paul pedig 1963-ban született meg. Sajnos legidősebb lánya 1994-ben egy tragikus lakástűzben vesztette életét, ezt a tragédiát a francia színészlegenda sosem tudta kiheverni. Talán a sztár maga sem gondolta volna, hogy később, hetvenévesen újra édesapává válik, és ez a kislány majd enyhíteni fog a fájdalmán, pedig így történt.

Friss fotón a 15 éves Stella

A színész második felesége, a korábbi balett-táncos, Nathalie Tardivel 2003 augusztusában hozta világra lányukat, Stellát, aki jelenleg a tinédzserek gondtalan éveit éli. A lány napról napra egyre csinosabb, igazi természetes szépség. Az alábbi fotó jobb oldalán édesapjával látható, akkor még csak 13 esztendős volt, a bal oldali felvételen azonban már 15 esztendős.

Stella szőke szépség lett.
Stella szőke szépség lett.
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Getty Images, Julien Hekimian/Getty Images

Bár Stella szülei már elváltak 2008-ban, mind a kettejükkel mutatkozik néha nyilvános eseményeken. A lány még csak tinédzser, ennek ellenére stílusán jól látszik, hogy egyre jobban kezd nőiesedni. A francia Marie Claire cikke alapján Stella legkedvesebb hobbija a lovaglás, édesapja szerint fiatal kora ellenére nagyon tehetséges ebben a sportágban.

A legtöbb tinédzserhez hasonlóan Stellának is van Instagram-oldala, több mint 15 ezer ember kíváncsi a posztjaira, ennek ellenére csak nagyon ritkán tölt fel magáról fotókat. Szinte mindegyik posztja alá rengeteg komment érkezik arról, hogy mennyire szép lány.

Ezt is szeretjük