Alain Delon lánya toplesz fotót posztolt - A 28 éves Anouchka nagyon szexi
Anouchka Delon újabban merészebb fotózásokat is bevállal.

anouchka-delon-toplesz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon a világ legszexibb férfijai közé tartozott, így nem meglepő, hogy a dögösség terén a lánya sem panaszkodhat: Anouchka jó géneket kapott híres szüleitől.

Anouchka félmeztelenül pózol

A 28 éves modell a francia színészlegenda egyetlen lánya, aki sokáig nem tudta, mihez is kezdjen az iskola után. Próbálkozott színészkedéssel és modellkedéssel is, úgy tűnik azonban, hogy a pózolás inkább a kedvére való. Testvére, Alain-Fabien is modellnek állt: őt már olyan nagy márkák is szerződtették, mint a Dior és a Gucci.

Anouchka a legfrissebb fotóján félmeztelenül pózol a tengerparton: hófehér bikinialsóban fetreng a habokban. A szexi képek a Paris Match magazinnak készültek, melynek már többször is szerepelt a címlapján a dögös sztárcsemete. Legutóbb még a kedvesét is megmutatta.

Delon lánya komoly stílusváltáson ment át pár hónapja. A komplett Instagram-fiókját törölte, az összes képével együtt, és újraalkotta önmagát. Azt nyilatkozta, hogy elege van a jókislányos attitűdből, és szeretné végre nőként is megmutatni magát. A fotóiból úgy látszik, ez sikerült is.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük