Így néz ki ma Grace Kelly lánya - Stephanie hercegnő még mindig gyönyörű

A királyi pár legkisebb lánya már 54 éves.

grace-kelly-lanya-stephanie-hercegno-2019-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Grace Kelly-től 1982-ben kellett búcsút venniük a rajongóknak: a monacói hercegné 52 éves korában autóbalesetet szenvedett, és másnap a kórházban elhunyt. Lánya, az akkor 17 éves Stephanie hercegnő is vele utazott, azonban szerencsére neki nem esett baja.

Így néz ki ma Stephanie hercegnő

Stephanie hercegnő már túlélte édesanyja korát: februárban ünnepelheti 54. születésnapját. A férfiak egykori vágyálma már nagymamakorú, azonban még mindig csinos és elegáns - akárcsak az édesanyja volt annak idején. A család tegnap a monacói cirkuszfesztiválon vett részt, ott kapták lencsevégre Stephanie-t. A hercegnő egy fehér nadrágkosztümöt viselt, a blézer alól kikandikáló, fekete csipkefelsővel és fekete bokacsizmával.

grace-kelly-lanya-stephanie-hercegno-2019-nagy

A hercegnőt elkísérte a testvére, Albert herceg, a lánya, Pauline, a fia, Louis és annak menyasszonya, Marie Chevallier. Albert felesége, Charlene hercegné ezúttal kihagyta a felvonulást. Pedig a família láthatóan jól szórakozott az eseményen, már hagyománynak számít, hogy részt vesznek rajta, annak ellenére, hogy már nem kicsik a gyerekeik.

Stephanie annak idején a család igazi fekete báránya volt, ugyanis számos hírességgel viszonya volt, köztük Rob Lowe-val, Paul Belmondóval és Anthony Delonnal is. Ráadásul plasztikai műtétei és modellkedései sem váltottak ki pozitív visszhangot az uralkodói famíliában. Azóta persze ő is megállapodott: a francia zenész, Merwan Rim mellett megtalálta a boldogságot, akivel 12 éve van együtt.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük