Grace Kelly unokája lefújta az esküvőt - Pedig 3 hónapja szült kisbabát párjának
Charlotte Casiraghi szakított gyermeke apjával, Dimitri Rassammal.

charlotte-casiraghi-szakitas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnt, Charlotte Casiraghi végre révbe ért, amikor találkozott Dimitri Rassammal. A páros viharos sebességgel szeretett egymásba, amikor megismerkedtek Párizsban.

Közös gyerek után szakítás

Grace Kelly unokája akkor volt túl egy szakításon, Dimitri pedig egy váláson, így először csak kölcsönös vigasztalódásnak hitték a kapcsolatukat a rajongók. Márciusban, a monacói Rose Ball banketten derült ki, hogy máris eljegyezték egymást, októberben pedig megszületett a közös kisfiuk, Balthazar is.

Úgy tűnik azonban, hogy ez sem volt elég ahhoz, hogy összetartsa a párt, ugyanis a Hola! magazinnak már meg is erősítették, hogy szakítottak egymással, és Charlotte már le is fújta az esküvőt. Nehezíti az ügyet, hogy a törvény szerint, mivel a kis Balthazar szülei hivatalosan nem házasodtak össze, nem kerülhet fel az öröklési listára, azaz hivatalosan nem tartozik a királyi család tagjai közé.

charlotte-casiraghi-szakitas-nagy

Ugyanez volt a probléma Charlotte első gyermekénél is. Raphael 2013-ban született, és az ő apjához, Gad Elmalehhez sem ment hozzá, 2016-ban pedig szintén szakításra került a sor, így ő sem lehet alkalmas a trónra.

Idén egyébként ő a harmadik csemete, aki a monacói uralkodófamíliába érkezett. Charlotte testvére, Andrea és a kedvese, Tatiana harmadik babája márciusban született meg, Pierre Cashiraghi és Beatrice második csemetéje pedig áprilisban jött világra, így Karolina hercegnő hétszeres nagymamai címmel büszkélkedhet.

Ezt is szeretjük