Alain Delon fia igazi álompasi - A francia színészlegenda kiköpött mása
Alain-Fabien Delon és édesapja egyidős korukban szinte ikreknek tűnnek.

alain-fabien-delon-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon kora legjóképűbb férfijának számított, akiért esengtek a nők - a francia színészlegenda fantasztikus génjei pedig tovább élnek mind a négy gyermekében. A leginkább legfiatalabb fia, Alain-Fabien Delon hasonlít rá, aki nemcsak a nevében emlékeztet híres apukájára.

Így hasonlít édesapjára Alain-Fabien Delon

Azokon a fotókon, melyeken egyidősek, szinte ikreknek tűnnek, annyira hasonlítanak egymásra. Az egyetlen különbség, hogy Alain-Fabien nem apja jégkék szemeit örökölte, hanem édesanyja zöld szemeit. Jó külsejére hamar felfigyeltek a modellügynökségek is, és már olyan divatcégek kampányában szerepelt, mint a Dior, a Fendi, a Sand Copenhagen vagy a Theory.

De a modellkedés mellett a színészszakma felé is kacsintgat, azon a területen is bontogatja a szárnyait. Legutóbb az Une jeunesse dorée című francia filmben kapott szerepet, és most forgatja a River Banket is, ahol végre főszerepben tündökölhet. Korábban olyan alkotásokban is feltűnt, mint a Te és az éjszaka vagy a Capitaine Marleau.

Összeállításunkban megnézheted a fotóit, melyeknél sokszor nem tudod majd eldönteni, hogy őt vagy az apját látod a képen.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük