A Winnetou sztárja 18 évig titkolta lányát: fotón Gojko Mitic és Nathalie
Gojko Mitic már ötven felett volt, amikor világra jött a lánya.

gojko-mitic-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gojko Mitic a Winnetou-filmekkel vált ismertté, a szerb gyökerekkel rendelkező színész először csak dublőrként dolgozott, ám később már ő vált az NDK filmek hősévé. A múltja miatt a veszélyesebb jeleneteket mindig ő játszotta el, nem volt külön dublőre, persze egy-két sérülést szerzett a forgatások alatt, de ő ezt egyáltalán nem bánta. Olyan alkotásokban tűnt fel, mint A nagy medve fiai, az Apacsok, a Vadölő vagy az Ulzana.

A mai napig szívesen eljátssza az indián szerepét a Karl May-fesztiválokon, emellett nyolcvanévesen is aktívan dolgozik. 2020-ban jelent meg a Balkanska medja című szerb sorozat, amelyben ő is szerepet vállalt.

Ő Gojko Mitic lánya, Nathalie

A magánéletéről csak kevés információ derült ki az elmúlt évtizedekben, érdekesség, hogy lánya, Nathalie létezéséről a sajtó 18 évig nem tudott, olvasható a Story magazin júniusi számában. Nathalie 1992-ben született meg, de csak 2010-ben árulta el, hogy van egy gyermeke. A lányával 2018-ban jelentek meg együtt az MDR Fernsehen tévécsatorna egyik beszélgetős műsorában.

gojko-mitic-lánya-2
Fotó: MDR.de

2010-ben a Super Illu magazinnak elmesélte lányáról, hogy Nathalie hozzá hasonlóan imád lovagolni, akkoriban még együtt éltek Berlinben.

- Azt szerettem volna, ha a lányom nyugodt körülmények között nő fel, és nincs körülötte felhajtás miattam - idézi a Story a férfi szavait.

gojko-mitic-lánya
Fotó: MDR.de

A bájos Nathalie-nak, bár ugyanaz a hobbija, mint az apjának, mégsem azt a karrierutat választotta, mint Mitic. Indonéziába sodorta az élet, ott egy kis panziót üzemeltet. A sztár sosem árulta el, ki a lánya édesanyja, a szerelem terén nem volt szerencsés, ez részben amiatt alakult így, mert színészként nagyon elfoglalt életet élt. Sosem sikerült megtalálnia azt a nőt, akivel szívesen leélte volna az életét.

Alain Delon fia irtó sármos pasi

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyes férfi lett Anthony Delonból.

Ezt is szeretjük