Alain Delon középső fia irtó sármos színész: az 55 éves Anthony le sem tagadhatná híres apját
Anthony Delon fiatalon még igazi lázadó volt, mára azonban jó útra tért.

alain delon cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delonnak összesen három fia és egy lánya született a kapcsolataiból. Christian 1962-ben, Anthony 1964-ben, Anouchka 1990-ben és Alain-Fabien 1994-ben látta meg a napvilágot. Gyermekei közül többen a nyomdokaiba léptek, Anthony Delon a színészkedést a '80-as években kezdte.

Anthony Delon apja sármját örökölte

A színész középső fia igazi lázadó volt gyerekként és tinédzserként is, erről Anthony korábban az Independentnek vallott. 19 évesen még börtönbe is került, mert ellopott egy autót.

- Amikor fiatal voltam, egyszerűen nem foglalkoztam semmivel. Úgy gondoltam, azt csinálok, amit csak akarok, bármit megtehetek, még kocsit is lophatok - emlékezett vissza.

Fiatalon színészkarrierjét is félvállról vette bevallása szerint, számos ajánlatot kapott, ő mégis visszautasította őket, úgy véli, egyszerűen nem állt készen az elköteleződésre, későn érő típus volt. 

Azóta jó útra tért, főleg olyan francia produkciókban szerepel, amelyeket nem mutattak be hazánkban, ám volt néhány, amiket leszinkronizáltak magyar nyelvre. Sokaknak ismerős lehet A rohanó élet, a Három nő, egy nyári este és a Nők vészhelyzetben című alkotásokból. Ami a magánéletét illeti, három lánya született két előző kapcsolatából, Alyson 1986-ban, Lou 1996-ban és Liv 2001-ben. Jelenleg Sveva Alviti színésznő a menyasszonya, vele már két éve él párkapcsolatban.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos Alain Delon középső fia, Anthony.

Ezt is szeretjük