Alain Delon unokájáról cuki kép készült - Lánya februárban hozta világra kisfiát
Anouchka Delon egy kisfiúnak adott életet még februárban.

alain delon és lánya cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon lánya, Anouchka Delon világra hozta kisfiát 2020 februárjában.

A gyönyörű színésznő már alig várta, hogy anyai örömök elé nézhessen. Ő és kedvese, Julien Dereims is már posztolt a picurról képeket, a fotókat a 24 óráig látható Instagram Storieson keresztül osztották meg rajongóikkal.

Alain Delon unokájáról ilyen fotókat osztottak meg a szülei

Az ifjú szülők láthatóan élvezik a babázás minden percét. Julien Dereims egy nagyon aranyos apa-fia képet posztolt, amelyen az látszik, ahogy a pici egy babahordozó kendőben pihen éppen édesapja mellkasán.

anouchka delon baba 2 Fotor
Fotó: Instagram/Julien Dereims

Anouchka Delon egy olyan fotót posztolt, amin éppen tolta a babakocsit egy hozzájuk közeli parkban. Sajnos az arcát még nem mutatták meg, remélhetőleg pár héten vagy hónapon belül majd erre is sor kerül. Egyelőre nem lehet tudni, mi lett a kisfiú neve, remélhetőleg az ifjú szülők ezt is bejelentik egyszer.

anouchka delon baba Fotor
Fotó: Instagram/Anouchka Delon

A sztárpár kilenc éve elválaszthatatlan egymástól, 2019 januárjában a Paris Matchnek adtak interjút a kapcsolatukról, az újságíró megkérdezte tőlük, terveznek-e családot, Anouchka Delon ekkor vallotta be, hogy egyszer már teherbe esett, ám a kicsit elveszítette.

- Még a nyár előtt teherbe estem, nagyon boldogok voltunk, azonban 2018 augusztusában elvetéltem, akkor voltam a harmadik hónapban. Így hozta a sors, de ezt igazságtalan húzásnak éreztem - vallotta be a színésznő.

Bár 2018-ban óriási fájdalom érte, ám nem adta fel az anyaságról fűzött álmait. Legutóbbi terhességénél szerencsére nem adódtak gondok, napjainkban pedig már boldog édesanya.

Jean-Paul Belmondo legkisebb lánya így néz ki

Jean-Paul Belmondo lányából, Stellából lélegzetelállítóan szép tinédzser lett.

Ezt is szeretjük